Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі заклади оздоровлення та відпочинку дітей проходять верифікацію у майновому реєстрі

11 березня 2020 - 09:40

Відбулось чергове засідання комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей в Запорізькій області. Про це повідомили у Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

На розгляд комісії було подано 21 заяву та відповідні документи на верифікацію від дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. За результатами розгляду матеріалів було прийнято рішення про верифікацію дев’яти ДЗОВ, з них: бердянський ДЗОВ «Факел», СТ «Факел», «Мрія», «Молода Гвардія»; «Лісова пісня», «Чайка», «Северянин», «Лазурна райдуга» у Якимівському районі та приморський «Прометей». Інші 12 закладів не пройшли верифікацію, оскільки не в повному обсязі подали відомості про майнові об’єкти оздоровлення та відпочинку.

Станом на сьогодні у Державному реєстрі майнових об’єктів зареєстровано 24 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку у Запорізькій області, верифіковано – дев’ять закладів.

Зазначимо, у цьому році з метою забезпечення доступності та відкритості інформації про дитячі заклади оздоровлення та відпочинку дітей запрацював новий Державний реєстр майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей.

Інформацію щодо переліку документів, які необхідно дитячому закладу оздоровлення та відпочинку на розгляд комісії можна переглянути у рубриці «Оздоровлення та відпочинок дітей» на сайті Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Довідково.

Власнику/засновнику або орендатору дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для внесення відомостей необхідно отримати програмний комплекс «Крипто Сервер. Модуль шифрування».

Для отримання роз’яснень та відповідних налаштувань потрібно звернутись в Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України.

Електронна адреса: admin@ioc.gov.ua, тел.: 044-494-19-26.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також