Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На ранок в Україні зафіксовано 84 випадки коронавірусної хвороби COVID-19

24 березня 2020 - 10:31

foto

За даними Центру громадського здоров’я МОЗ, на ранок 24 березня в Україні лабораторно підтвердили 84 випадки COVID-19. З них: три летальні, один пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків, десять з яких у Київській області.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена: Чернівецька область – 25 випадків (1 летальний, 1 одужання), Житомирська область – 2 випадки (1 летальний), Київська область – 15 випадків, Донецька область – 1 випадок, Дніпропетровська область – 2 випадки, Івано-Франківська область – 5 випадків (1 летальний), Львівська область – 2 випадки, Тернопільська область – 2 випадок, Черкаська область – 1 випадок та м. Київ – 29 випадків.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Усього з початку 2020 року до Центру надійшло 756 повідомлень про підозру на COVID-19.

Медики нагадують, що при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома, самоізоляція – найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

На сайті Запорізької обласної державної адміністрації працює розділ «Все про коронавірус». Тут ви можете знайти офіційні джерела інформації, пам’ятки про самоізоляцію та профілактичні заходи, оперативну інформацію щодо стану захворюваності на COVID-19 в Запорізькій області, Україні, світі.

Також в області працює цілодобовий штаб. З будь-яких питань можна звертатись на цілодобову гарячу лінію за номером: 0-800-503-508.

 

 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області