Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віталій Боговін у Більмаку представив місцевому активу голову райдержадміністрації

19 червня 2020 - 11:45

Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін сьогодні перебуває із робочим візитом у Більмацькому районі. Там посадовець взяв участь у роботі сесії Більмацької районної ради та представив місцевому активу нову голову Більмацької РДА.

Нагадаємо, в квітні 2020 року Розпорядженням Президента України Володимира Зеленського на посаду голови Більмацької РДА було призначено Юлію Симоненко.

 – Я радий представити вам, громадо, нову очільницю району. Адже призначення припало на карантин – 21 квітня. Тому вітання Юлія Іванівна отримала по телефону. Особливо приємно бути тут, у моєму рідному районі. Нарешті у нашому районі сформована і буде доповнюватися сучасна команда, яка буде комунікувати з усіма гілками влади, жителями, депутатами. Самі знаєте, у районі багато проблем. І ми поступово будемо їх вирішувати. Я радий новому очільнику району. Тому закликаю усіх до активної роботи, – наголосив Віталій Боговін.  

Юлія Симоненко – уродженка Більмацького району. Освіту здобула у Дніпропетровському національному університеті ім. О. Гончара. Трудову діяльність почала з роботи бухгалтера у с. Комишуваха. Роботу у райдержадміністрації почала у 2003 році. З 2015 року очолювала Більмацьку районну раду. 

Також очільник регіону відвідав Більмацьку центральну районну лікарню, де ознайомився зі станом будівлі  та привітав лікарів з Днем медичного працівника.

– Дуже радий вітати вас з професійним святом, з Днем медичного працівника! Хочу подякувати вам за роботу. У вас нелегка праця. Всупереч усім негараздам, заробітній платі, ви на роботі, як на фронті. Зовсім поряд з нами справжній фронт, і ви це, як ніхто, знаєте. А зараз медична галузь і ви також на передовій. Якщо ми разом будемо творити світле майбутнє – то воно обов’язково буде! Зі святом, – звернувся до медичних працівників Віталій Боговін.

Посадовець вручив медичним працівникам подяки, а представники місцевого бізнесу вручили квіти та презенти. 


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області