Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Державні службовці змагаються за звання кращого

4 червня 2009 - 11:16

І районний тур конкурсу відбувся ще у березні. Його учасниками тоді стали 259 держслужбовців, з якого вийшли переможцями  41. Останні і виконували завдання ІІ обласного туру конкурсу.

ІІ тур включав співбесіду з питань державного управління і тестування з питань етики та етикету державного службовця. Також конкурсанти випробовували себе у публічному виступі в рамках «круглого столу».

За підсумками обласного туру конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий керівник» перемогу здобув Віталій Бабанін – начальник відділу житлово-комунального господарства Михайлівської РДА. Друге місце посіла Наталія Артеменко – начальник відділу ведення державного реєстру виборців апарату Василівської РДА. Третє розділили Ірина Гемська – начальник відділу культури та туризму Запорізької РДА та Олександра Полєшко – начальник служби у справах дітей Пологівської РДА.

У номінації «Кращий спеціаліст» визначили двох переможців – Олександра Ковалевського – головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, АОІ та господарського обслуговування фінансового управління Куйбишевської РДА та Галину Денисенко – головного спеціаліста відділу зв’язків з політичними партіями та громадськими організаціями управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА. Комісія також назвала по 2 лауреати на 2-е і 3-є місця. Відповідно 2 місце розділили Ольга Тихонова – головний спеціаліст відділу організаційної роботи апарату Михайлівської РДА та Олена Савостіна – головний спеціаліст відділу кадрової роботи ОДА. 3 місце  посіли Лариса Канцибка – головний спеціаліст бюджетного відділу фінансового управління Гуляйпільської РДА та Інна Маловічко – головний спеціаліст загального відділу апарату ОДА.

Урочисте нагородження переможців та лауреатів відбудеться 23 червня у День державної служби.

Переможці ІІ туру поїдуть до Києва відстоювати честь регіону у  ІІІ державному турі, який пройде з 1 по 3 жовтня. На тих, хто здобуде перемогу в останньому турі Всеукраїнського конкурсу, чекає вагома грошова винагорода: за 1 місце – 10 тис. грн., 2 – 5 тис. грн., 3 – 1,5 тис. грн., 4 – 1 тис. грн.

За словами співголови оргкомітету конкурсу – начальника управління державної служби головного управління державної служби України в Запорізькій області Ольги Журби, незважаючи на жорстку конкуренцію, конкурс набуває все більшої популярності. Торік у Всеукраїнському конкурсі взяли участь 5 тисяч державних службовців, а цього року змагатимуться вже  8 тисяч.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни