Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В області триває робота по боротьбі з нелегальними перевезеннями автотранспортом

27 серпня 2020 - 12:15

За участі представників облдержадміністрації, Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області, Управління патрульної поліції в Запорізькій області, Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області та Управління Служби безпеки України в Запорізькій області було проведено черговий моніторинг пасажирських перевезень на приміських та міжміських автобусних маршрутах.

Моніторинг проводився у рамках виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 15.03.2019 № 127 «Про впорядкування перевезень пасажирів автомобільним транспортом у Запорізькій області» (зі змінами).

У ході перевірок у с. Лиманському Якимівського району Запорізької області перевірено близько 100 автобусів. За результатами моніторингу фахівцями Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області складено 15 актів проведення перевірки додержання вимог законодавства про автомобільний транспорт під час виконання перевезень пасажирів. Були виявлені порушення статті 60 Закону України «Про автомобільний транспорт» ‒ надання послуг з перевезення пасажирів без оформлення документів (відсутність договору).

Співробітниками Управління патрульної поліції в Запорізькій області складено 6 постанов про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. Основні порушення: не пройдено контроль технічного стану транспортного засобу; випуск на лінію технічно несправних транспортних засобів; керування транспортним засобом особою, яка не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії; комплексність транспортного засобу.

За повідомленням Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької облдержадміністрації, перевірки на приміських та міжміських автобусних маршрутах будуть продовжуватися.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області