Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Приморська громада опікується питаннями будівництва амбулаторій та школи

8 жовтня 2020 - 17:30

8 жовтня до Приморського району із робочою поїздкою завітав голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін. Очільник області насамперед ознайомився із ходом будівництва амбулаторії групової практики у с. Болгарка. 

Спорудження будівлі медичного закладу здійснюється за програмою розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості. 

Після завершення будівництва медзаклад буде надавати невідкладну медичну допомогу усім мешканцям території. Прийом відбуватиметься як у самій амбулаторії так і вдома за викликом або з ініціативи медичного персоналу з профілактичною метою.

За проєктом будівництва передбачено проведення улаштування залізобетонного фундаменту, зведення стін із газоблоків, встановлення металопластикових вікон і металочерепичної покрівлі, влаштування водостічної системи, облаштування прилеглої території для доступності  маломобільних груп населення.

На даний момент виконано майже всі внутрішні роботи. Залишилося встановити санфаянсове обладнання, провести зовнішнє оздоблення (фарбування), налаштувати систему кондиціювання та завершити благоустрій території. Попередньо закінчення усіх робіт заплановано на кінець осені. 

Під час проведення зборів адміністративно-господарського активу Приморського району голова ОДА Віталій Боговін представив громаді нову голову Приморської райдержадміністрації Вікторію Васильчишену. 

  • Бажаю вам у цей нелегкий час досягати тільки росту. Головна наша задача - це захист людей, підтримка порядку на території. Тому успіхів у роботі, сил та наснаги, - привітав нову очільницю адміністрації Віталій Боговін. 

Крім того, голова ОДА Віталій Боговін вручив відзнаку про присвоєння почесного звання "Мати-героїня" Ірині Стояновій, матері шести дітей, що мешкає в с. Радолівка Приморського району. Також за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний розвиток Приморського району та з нагоди 80-ти річчя медаллю "За розвиток Запорізького краю" нагороджено Володимира Папу. 

Присутні мешканці Приморського району задали питання голові облдержадміністрації стосовно змін на території, що відбуваються в рамках реформи децентралізації, будівництва і ремонту соціальної інфраструктури.  Голова ОДА Віталій Боговін взяв активну участь в обговоренні проблемних питань території. 

  • Процес децентралізації непростий. Будуть ще і об'єднання і поєднання. Першочергово необхідно створювати всі умови для нормального життя людей. Ми маємо працювати для людей, а не вони для нас, - зауважив Віталій Боговін, відповідаючи на запитання. 


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 

Читайте також

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу