Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі легкоатлети повернулись до тренувань у найкращому легкоатлетичному манежі України

27 листопада 2020 - 15:30

У 2019 році  федерації легкої атлетики Запорізької області вдалося досягти домовленостей про співпрацю з національною мережею фітнес-клубів «Sport – Life». Меморандум дозволив Запорізьким легкоатлетам тренуватися в найкращому легкоатлетичному манежі України на безкоштовній основі.

Проте, у цьому році коронавірус суттєво змінив економічну ситуацію для кожного з нас і суспільства  в цілому, тому питання щодо тренування запорізьких легкоатлетів в манежі на безкоштовній основі не могло розглядатися взагалі. Завдяки неодноразово проведеним переговорам президентом федерації легкої атлетики Запорізької області Михайлом Букреєвим з керівництвом  мережі фітнес-клубів «Sport-Life» в м. Запоріжжі, ТОВ «Макро Спорт Сіті»  в особі директора Валерія Пастушенка було підготовлено спеціальну пропозицію на клубні картки «Sport-Life» для членів ФЛАЗО - 50% знижки від базової вартості абонементу.

На цьому етапі постало питання - де взяти кошти? Не роздумуючи, керівництвом Запорізької обласної державної адміністрації одразу було прийнято рішення відшукати кошти в обласному бюджеті та компенсувати витрати на придбання абонементів для спортсменів. Завдяки підтримці та участі заступника голови облдержадміністрації (стажування) Олександра Свистуна  25 листопада всі спортсмени-легкоатлети в кількості 160 осіб (КЗ ЗОШВСМ, КЗ «ОСДЮСШОР з легкої атлетики «Металург», КЗ «ОКДЮСШ «Спартак» та КЗ ЗСЗШІСП») приступили до тренувань в манежі спортивного комплексу «Sport-Life».

Спортсмени та тренери надзвичайно вдячні за можливість повноцінних тренувань та дякують усім причетним до цієї події.

Легка атлетика – один з найуспішніших видів спорту в Запорізькій області за кількістю чемпіонів Олімпійських ігор (Тетяна Самойленко та Тетяна Пророченко), медалістів (Олеся Повх та Марія Ремень), учасників, призерів чемпіонатів світу, Європи. Саме тому легка атлетика визнана пріоритетним видом спорту як в Україні так і в Запорізькій області. На теперішній час наша спортсменка Катерина Климюк (біг на 400м) вже виборола ліцензію з легкої атлетики, яка є квитком на найближчі Літні Олімпійські ігри.

 


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби