Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Презентовано різдвяний благодійний проєкт «Подаруй посмішку»

2 грудня 2020 - 12:30

Відбулася пресконференція щодо старту соціального різдвяного благодійного проєкту «Подаруй посмішку», ініційованого ГО «Міжнародний Центр «Світ очима дітей». Захід провели заступник голови облдержадміністрації (стажування) Олександр Свистун та директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ОДА Владислав Мороко. До прес-конференції долучилися організатори та учасники проєкту: президент ГО «Міжнародний Центр «Світ очима дітей» Вікторія Мєрєнкова, директорка ради дирекції фестивалів ГО «Міжнародний Центр «Світ очима дітей» Ганна Булах, голова ради групи «Компанія Прогрес» Олексій Кравчун, керівник ГО «Міський центр допомоги» Дмитро Матюхін та віце-президент Спілки вірмен Запорізької області Рудольф Акопян.

  • Сьогодні у нас розпочинається цікава благодійна акція на підтримку дітей Запорізької області. В тому числі, дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, дітей з багатодітних, малозабезпечених родин. Дійсно надзвичайно важливо в ці скрутні часи підтримати наших дітей, подарувати їм свято. На жаль, сьогоднішні карантинні обмеження не дозволяють нам у повній мірі проводити новорічні свята. Тому наші партнери - ГО «Міжнародний Центр «Світ очима дітей» - ініціювали проведення такої важливої акції, що дозволить підтримати дітей Запорізької області. Відповідно до цього, завданням проєкту є збір коштів для придбання подарунків дітям вразливих категорій населення. Тому я запрошую всіх небайдужих долучитися до цієї соціальної ініціативи. Давайте запустило коло добра разом, - зазначив Олександр Свистун.

З 20 листопада 2020 року по 6 січня 2021 року включно триває збір різдвяних подарунків для дітей-сиріт, інвалідів, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин, дітей учасників АТО.

Взяти участь в акції можна просто перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок Громадської організації «Міжнародний Центр «Світ очима дітей» або зібравши подарунки.

Подарунками можуть бути канцтовари, косметика, текстиль, іграшки, дитяче харчування(сухе), памперси, цукерки, фрукти, сертифікати на послуги стоматолога, перукаря і т.д.

Передбачуваний бюджет «Соціального різдвяного благодійного проєкту «Подаруй посмішку» 49 300 грн, і необмежена кількість подарунків.

У січні 2021 року на сайті divosvit.com.ua будуть викладені звіти з реалізації проєкту: фото, опис заходів.


Довідково.


Щороку Міжнародний Центр «Світ очима дітей» запрошує дітей з багатодітних сімей, дітей-інвалідів написати листа, намалювати малюнки Святому Миколаю і розповісти про свої мрії, про бажані подарунки. 25 грудня волонтери Центру (Святий Миколай і Снігуронька) доставляють подарунки за призначенням з листівкою-листом.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області