Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Стартує 16-а Всеукраїнська благодійна акція “Серце до серця”

19 березня 2021 - 14:10

У 2021 році волонтерська акція пройде під гаслом “Здорові немовлята” та триватиме з 1 квітня по 31 серпня поточного року.

Метою проведення акції є збір коштів для хворих дітей, на які закуповується медичне обладнання та передається для користування в дитячі лікарні України.

У визначений термін проведення акції в регіонах під час різноманітних заходів, що проходять у закритих приміщеннях або на спеціально відведеній території, працюватимуть волонтери. Кожен з них матиме на собі бейдж – ідентифікатор, захищений печаткою фонду. Індивідуальний номер ідентифікатора буде співпадати з таким як на скриньці, до якої волонтер збиратиме гроші від охочих перехожих. Волонтери матимуть також наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме кошти до скриньки.

15 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до серця” проводить волонтерські акції зі збору коштів. Фонд є стабільною платформою для єднання небайдужих українців, які прагнуть поліпшити країну власними силами. Серед цілей благодійного фонду: розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів; привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої звітності; виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України; покращення ситуації з наявністю якісного медичного обладнання у дитячих лікарнях країни. 

Протягом 2006-2020 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, засобів масової інформації, бізнес структур вдалося зібрати 42 786 419, 30 грн., за які придбано медичне обладнання і передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об'єднання кожної області.

Більш детально про цьогорічну акцію та інші волонтерські ініціативи фонду можна дізнатися за посиланням: https://sercedoserca.com.ua/


Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни