Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій області триває направлення дітей у літні табори

11 червня 2021 - 15:57

Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації відновлено роботу з направлення дітей пільгових категорій для оздоровлення та відпочинку до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія» за рахунок коштів державного бюджету.

У цих дитячих центрах на ІV-й зміні, яка розпочалась  30 та 31 травня,  перебуває 77 дітей пільгових категорій  із Запорізької області. 

Наразі триває підбір дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, для направлення їх на оздоровлення та відпочинок на V зміну до ДПУ «МДЦ «Артек»  та ДП «УДЦ «Молода гвардія».

Діти,  які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, мають право на отримання пільгової путівки за рахунок коштів державного бюджету за зареєстрованим місцем проживання. Діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, можуть отримати путівку за місцем фактичного проживання.

Для того, щоб отримати путівку, батькам або іншим законним представникам  таких  дітей  необхідно  звернутись  до  управлінь (відділів)  соціального захисту населення або інших структурних підрозділів  органів місцевого самоврядування, визначених відповідальними за організацію оздоровлення та відпочинку дітей.

Для забезпечення путівками дітей, які навчаються у закладах загальної середньої освіти м. Запоріжжя, їх батькам (або іншим законним представникам) необхідно оформити заяву на отримання пільгової путівки для дитини у закладі освіти.

Батьки (або їх законні представники), діти яких віком до 18 років є учнями/студентами інших закладів освіти м. Запоріжжя, для оформлення заяви на отримання пільгової путівки на оздоровлення мають звернутись до територіального відділу освіти м. Запоріжжя за зареєстрованим місцем проживання дитини.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Диспетчерський центр «Укренерго» застосував графік аварійних відключень до кінця сьогоднішнього дня у Запорізькій області

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ