Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Державна житлово-комунальна інспекція в Запорізькій області – у трійці кращих

4 березня 2010 - 09:46

Територіальне відділення Державної житлово-комунальної інспекції в Запорізькій області за рейтингом, складеним за результатами роботи за минулий рік, посіло третє місце по Україні. Оцінка роботи ДЖКІ проводилася за 13 критеріями, серед яких такі: діяльність територіальних органів за 2009 рік, заходи з реагування на резонансні події, робота за зверненнями громадян та інші. Запорізьке територіальне відділення у рейтинговому «забігу» випередили тервідділення  Івано-Франківської області та АР Крим.

На сьогодні територіальні органи Держжитлокомунінспекції є помічниками органів місцевого самоврядування в реальній оцінці стану об’єктів ЖКГ. Основна мета діяльності цих відносно нових утворень - захист споживачів у відносинах з суб’єктами господарювання у сфері житлово-комунального господарства, в наданні якісних і в повному обсязі житлово-комунальних послуг.

- У 2010 році для нас залишиться пріоритетом захист населення від неякісно наданих послуг у сфері житлово-комунального господарства. Крім того, в планах інспекції - жорсткіше контролювати якість послуг, що надаються  суб’єктами господарювання, та посилити роботу щодо перевірки підприємств ЖКГ, – визначила завдання начальник ДЖКІ в Запорізькій області Ірина Солоннікова.  

За 2009 рік Держжитлокомунінспекцією у Запорізькій області було розглянуто 287 заяв, скарг, листів споживачів житлово-комунальних послуг, в тому числі: 57, що надійшли від Державної житлово-комунальної інспекції України; 178 - безпосередньо надійшли до Держжитлокомунінспекції у Запорізькій області; 52  - надійшли від прокуратури, інших інспекцій. Завдяки роботі тервідділення громадянам буде повернуто в результаті перерахунку за неякісно або не в повному обсягу надані послуги підприємствами ЖКГ майже 200 тисяч гривень.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії