Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада та регіональні ЗМІ планують свята разом

2 серпня 2021 - 18:31

Голова облдержадміністрації Олександр Старух напередодні святкування 30-ї річниці Незалежності України провів зустріч з редакторами регіональних ЗМІ стосовно висвітлення святкових заходів. У зустрічі взяли участь представники друкованих та електронних ЗМІ Запорізького регіону.

  • Ми хочемо, щоб це свято стало визначним для всіх верств населення різних вікових категорій. На сьогодні обрано близько 30 - ти значних заходів, які триватимуть у серпні. Ви можете долучитися, запропонувати власне бачення тих чи інших акцій, ми відкриті для всіх пропозицій, - наголосив Олександр Старух.

Очільник регіону розповів, що в області вже розпочата низка святкових заходів. Так, минулими вихідними у Запоріжжі пройшов заїзд на байдарках під гаслом «30 років: спортивні та незалежні», організований обласною державною адміністрацією. Святкові заходи триватимуть й надалі.

Серед основних подій – це підняття прапору України на оновленому кургані на острові Хортиця 23 серпня та святковий концерт. Безпосередньо на День Незалежності, 24 серпня на Майдані Героїв відбудеться урочисте проходження військових, виставка техніки, та виступ військового оркестру. Також цього року планується відзначити ровесників Незалежності – 30-річних юнаків і дівчат, які уже мають вагомі життєві здобутки.

  • Якщо ви знаєте людину, яку варто відзначити, яка живе серед вас та є видатною, можете пропонувати кандидатури для нагородження. Це свято кожного, хто любить свою країну, свою землю, тих, хто розбудовує власний край! Таких людей мають знати інші та брати приклад, - наголосив Олександр Старух.

До того ж, у рамках Національної програми «Велике будівництво» в регіоні до Дня Незалежності планується символічно представити 30 нових завершених об’єктів будівництва – це спортивні майданчики, амбулаторії, дитячи садки.

Святкові та урочисті заходи з нагоди святкування 30-ї річниці проголошення Незалежності України, відбудуться на кожній території, у кожному районі, у кожній громаді.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області