Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Вітання з блискучою перемогою баскетбольного клубу «Ферро-ЗНТУ» у «Фіналі чотирьох» розіграшу Кубка Української Баскетбольної Суперліги!

15 березня 2010 - 13:28

Голова облдержадміністрації Олександр Старух привітав баскетбольний клуб «Ферро-ЗНТУ» зі здобуттям Кубка Української Баскетбольної Суперліги.

У вітальній телеграмі, зокрема, говориться:

«Вітаємо з блискучою перемогою баскетбольного клубу «Ферро-ЗНТУ» у «Фіналі чотирьох» розіграшу Кубка Української Баскетбольної Суперліги! Завоювання почесного призу, без сумніву, стало закономірним підсумком впевненого виступу команди в одному з найпрестижніших турнірів вітчизняного баскетболу.

Впевнені, що тренерський склад і гравці «Ферро-ЗНТУ» не зупиняться на досягнутому й порадують уболівальників гучними перемогами у чемпіонаті Суперліги».

Вітальну телеграму надіслано Голові правління ВАТ «Запорізький завод феросплавів», Почесному президенту БК «Ферро-ЗНТУ» П.О.Кравченку, голові профкому ВАТ «Запорізький завод феросплавів» Ю.М.Спиридонову, ректору Запорізького національного технічного університету С.Б.Бєлікову, Президенту БК «Ферро-ЗНТУ» В.А.Елькінсону, тренерському штабу на чолі з К.В.Большаковим, а також гравцям баскетбольної команди «Ферро-ЗНТУ».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни