Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Міністерстві фінансів України пройшло перше обговорення проекту бюджету Запорізької області на 2010 рік

24 березня 2010 - 16:57

Сьогодні на підготовчій нараді з питань розгляду прогнозних показників місцевих бюджетів у Мінфіні розглянули проект бюджету Запорізької області. Зокрема, було розглянуто проблемні питання регіону та прогнозні економічні показники.

Нагадаємо, захищати місцевий бюджет до Києва відбула команда обласної державної адміністрації на чолі з її керівником  Борисом Петровим. Однією зі своїх головних задач глава області назвав  закладення у державний бюджет видатків на вирішення найбільш актуальних питань Запорізького краю. Серед таких пріоритетних напрямків - ремонт лікувального корпусу обласної дитячої лікарні, розв’язання соціально-економічних проблем селища Степногірськ Василівського району, ліквідація аварійного стану автодорожнього переїзду по спорудах греблі ДніпроГЕСу, подальша газифікація населених пунктів, забезпечення груповим питним водопостачанням південно-західної частини Запорізької області, а також будівництво автотранспортної магістралі через річку Дніпро. Серед проектів, які мають фінансуватися у тому числі державою, Борис Петров озвучив і ремонт Кушугумської гімназії «Інтелект», що знаходиться в аварійному стані. Як відомо, свою першу виїзну нараду на другий день роботи новий очільник  регіону провів саме у цьому навчальному закладі. Як зазначив Борис Петров, «це був перший наказ Президента, я його виконую».

Завтра посадовці облдержадміністрації мають повернутися у регіон.

- Обговорення проекту бюджету пройшло успішно. Проте Мінфін надав певні рекомендації до статей бюджету області. Ми внесемо корективи у головний фінансовий документ регіону і найближчим часом знову відвідаємо Київ з метою захистити конкретні цифри та необхідні суми, – повідомив у телефонній розмові заступник голови ОДА Геннадій Фукс.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят