Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі громади активно готують проєктні пропозиції “Великого будівництва”

16 вересня 2021 - 13:53

Про це повідомив очільник області Олександр Старух на сьогоднішній пресконференції. Голова облдержадміністрації розповів журналістській спільноті про темпи реалізації цьогорічних проєктів “Великого будівництва” та які вимоги висуваються до нових ініціатив від громад.

  • Швидкими темпами будуються наші запорізькі мости. Роботи йдуть цілодобово. Найближчим часом ми відвідаємо об’єкт та на власні очі побачимо, який стан справ. Також днями відвідали стадіон «Таврія» у Василівці. Це ще один об’єкт програми Президента «Велике будівництво». Як обіцяють представники громади – до середини жовтня завершать всі основні будівельні роботи. Паралельно йде робота й на іншому спортивному об’єкті – льодовій арені у Мелітополі. Будівництво розпочали лише наприкінці весни і вже сьогодні йде перекриття даху, - повідомив присутнім Олександр Старух.

Зазначимо, що в рамках «Великого будівництва» в області також тривають роботи на 8 автошляхах. Так, вже другий тиждень цілодобово продовжуються роботи на трьох ділянках ще однієї вкрай важливої дороги - трасі міжнародного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. На початку вересня розпочато роботи у Василівському районі області на двох ділянках важливої дороги Т-08-05 Кам’янка-Дніпровська-Велика Білозерка-Веселе, яка сполучає між собою два райони - Василівський та Мелітопольський.  Завершуються роботи і в трьох із дев’яти приймальних відділеннях.

Разом з тим,  як зазначив очільник області, громади вже розпочали готуватися до наступного року та активно надсилають свої проєктні пропозиції.

  • Нещодавно наші три ініціативи визнали кращими проєктами соціальної інфраструктури в Україні. Сподіваємось, що і нові проєкти з територій відповідатимуть всім критеріям. Держава готова виділяти значні кошти на реалізацію наших ініціатив, однак, вони мають бути якісними та гарно підготовленими, - резюмував Олександр Старух.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в ефірі телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни