Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух завжди на прямому зв’язку з мешканцями області для вирішення нагальних питань

16 вересня 2021 - 15:15

Очільник регіону постійно проводить прямі телефонні включення з громадянами. Сьогодні на базі обласного контактного центру голова Запорізької ОДА провів чергову «пряму» лінію, під час якої вислухав проблеми заявників та надав їм консультації.

До посадовця зателефонувало шість заявників. Більшість звернень надійшло від жителів м. Запоріжжя та Запорізького району. Громадян переважно цікавили традиційні питання сфери житлово-комунального господарства, медицини та соціального захисту.

Так, мешканець м.Запоріжжя Михайло повідомив на «гарячу» лінію, що вже майже рік він та його сусіди чекають на ремонт асфальтної дороги біля свого багатоповерхового будинку. Керуюча компанія «Місто для людей» внесла їх у чергу та пообіцяла провести роботи у третьому кварталі року, але досі нічого не зроблено.

Заявниця на ім’я Ярина із Запорізького району попрохала про допомогу. Жінка виховує чотирьох дітей, двоє з яких мають пройти дороговартісне лікування, та потребує матеріальної допомоги. За великі борги у жінки відімкнули влітку газ. Крім того, громадянка повідомила, що її будинок потребує ремонту, бо протікає дах.  Олександр Старух уважно вислухав заявницю та доручив спеціалістам профільних підрозділів облдержадміністрації детально вивчити всі проблеми жінки та надати їй допомогу за можливості.

Інший мешканець Запорізького району звернувся до очільника області з приводу питання водозабезпечення його громади. Чоловік повідомив, що у селищі немає питної води та потрібно побудувати водогін. Громадянин попрохав посприяти у вирішенні цієї проблеми.

Окрім скарг до Олександра Старуха зверталися з пропозиціями. Так, із власними ідеями щодо розвитку Запорізького краю та о.Хортиця до керівника облдержадміністрації зателефонував мешканець обласного центру Леонід. Він сказав, що має низку цікавих проєктів з розбудови культурного та туристичного потенціалу регіону, про які хотів би розповісти на особистому прийомі.

Також від жителів регіону лунали і слова вдячності керівнику ОДА та спеціалістам структурних підрозділів за оперативне вирішення їх попередніх звернень.

Загалом, на всі дзвінки громадян Олександр Старух надав вичерпні відповіді та роз’яснення. Жодне звернення не залишилось поза увагою очільника регіону. Всі порушені заявниками питання детально вивчатимуть фахівці профільних департаментів, і потім кожен громадянин отримає письмову відповідь.



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку

«У Збройних силах України повинна бути гендерна рівність», – 29-річна Катерина вирішила приєднатися до захисників

Безпека мешканців, підтримка бізнесу, підвищення якості освіти – Іван Федоров про головні виклики регіону