Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Робоча група накреслила свої першочергові завдання

13 квітня 2010 - 16:21

Керівник робочої групи «Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції» Комітету з економічних реформ в Запорізькій області Володимир Кальцев провів її перше засідання. У заході взяв участь перший заступник голови обласної ради Олександр Клепаков.

Засідання носило в основному організаційний характер, де створено і затверджено робочі підгрупи: стабілізація державних фінансів, розвиток фінансового стану, податкова реформа, дерегуляція і розвиток малого та середнього бізнесу, приватизація, механізм залучення іноземних інвестицій, реформа виконавчої влади, а також затверджено їх керівників та склад.

Учасники заходу затвердили план роботи робочої групи на квітень-червень 2010 року.

- Перед нами Президент України поставив велике завдання - розробити план реформ. Для цього ми маємо максимум два-три місяці, - зазначив заступник голови Комітету з економічних реформ у Запорізькій області Володимир Кальцев. - Ми вже створили робочі групи та їх підгрупи. Тепер нам необхідно розробити програму, яка дозволить вирішити два основних завдання: вивести з кризи економіку та підвищити рівень життя людей.

Володимир Кальцев повідомив, що до складу шести робочих груп запросили відомих вчених, керівників та провідних спеціалістів промислових підприємств, представників фінансових груп, бізнесу та громадських організацій. У роботі Комітету візьмуть участь понад понад тисячу запорізьких фахівців, які через свій досвід, знання та вміння запропонують Президенту України та Кабінету Міністрів своє бачення програми економічних реформ.

- Над цим завданням ми напружено працюємо майже кожен день, тому що нам відведено дуже короткі терміни, ми не можемо затримувати розвиток країни, - підкреслив Володимир Кальцев. - Ми повинні створити у країні велику кількість високооплачуваних робочих місць, збільшити надходження у бюджет, щоб можна було підвищити розміри пенсій, зарплат та життєвий рівень людей.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України