Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Довідкова інформація щодо проведення конкурсного відбору підприємців на стажування за кордоном

4 липня 2004 - 10:35

Запорізька обласна регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва   повідомляє, що Секретаріат Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (МЦПК) у рамках Програми перепідготовки управлінських кадрів для  сфери підприємництва (“Українська ініціатива”)  планує стажування: у Німеччині (тримісячне стажування зі знанням німецької мови (20 чол.) - конкурсний відбір у Києві 5-7 липня п.р., одномісячне стажування зі знанням англійської мови (20 чол.) – конкурсний відбір у серпні–вересні; одномісячне стажування (надаються послуги перекладача) групи перших керівників підприємств (топ–менеджерів – спеціалістів у сфері сільгоспмашинобудування та переробки сільгосппродукції) – 20 чол.). У країнах ЄС за програмою Tacic ManagersTraining Programme (MTP)-III (англійська, інші мови ЄС) – (50 чол.) протягом 2-3 місяців,  конкурсні відбори – у серпні, вересні 2004 р.; у Швеції (англійська мова - 25 чол.) протягом 1 місяця, конкурсний відбір у вересні 2004 р.

Транспортні витрати до/із країн ЄС за Tacic (MTP)-III і Швеції, а також витрати на утримання менеджерів у країні перебування бере на себе приймаюча сторона. Транспортні витрати до/із Німеччини – за рахунок підприємств чи учасників стажування, витрати на утримання менеджерів у Німеччині – за рахунок приймаючої  сторони.

До участі у конкурсі запрошуються спеціалісти, що пройшли перепідготовку у вищих навчальних закладах – учасниках “Української ініціативи”, а також менеджери, що мають вищу економічну освіту і вільно володіють німецькою, французькою, англійською,  іншими мовами ЄС (див.  вимоги до менеджерів).

Претенденти на стажування в установленому порядку надають документи секретарям регіональних робочих груп МЦПК. Після проходження попереднього конкурсного відбору та отримання рекомендації на стажування від регіональної робочої групи (за формою 4п), інформація про претендента вноситься у банк даних МЦПК. За два тижні претенденту повідомляється про дату і час проходження ним конкурсного відбору.

Тел./факс Секретаріату МЦПК (044) 295 62 89.

 

Вимоги до менеджерів:

 

- вік до  40 років;

- вища економічна освіта;

- досвід роботи не менше року на управлінських посадах вищого і середнього рівнів (керівники, заступники керівників підприємств та їх структурних підрозділів);

- вільне володіння німецькою мовою для стажування в Німеччині,  англійською – у Швеції, англійською та ін. -  в країнах ЄС.

 

 Перелік документів:

 

- заява спеціаліста (довільна форма);

- копія закордонного паспорту;

- копія диплому про вищу економічну освіту;

- копія свідоцтв про підвищення кваліфікації;

- заповнені українською мовою форми 1-3п – анкета спеціаліста, інформація про підприємство, рекомендація керівника підприємства. Крім того для участі: у німецькій програмі – форми 1-3 п німецькою або англійською; у МТР – ІІІ – application from 8-12 weeks (англ.); у шведській програмі - applicationBlank  (англ.) – на  www. me. gov. ua).

 

Тел./факс для довідок: (044) 295 62 89.

 Додаткова інформація для участі кандидатів  в конкурсних відборах на стажування  розміщена в Інтернеті на сторінці Міністерства економіки України: www.me.gov.ua (розділ МЦПК, підрозділ “Інформація для кандидатів і слухачів”).

Учасники конкурсного відбору на стажування заповнюють необхідні форми українською та іноземною мовами.

Запорізька регіональна робоча група МЦПК знаходиться за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164, тел. для довідок: 39-01-83, 39-02-23, 39-03-40. 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн