Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Інформація про заходи, що відбудуться 12 жовтня

10 жовтня 2004 - 15:13

1) „Про підготовку та відзначення 60-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників”. Інформують – голова обласної ради ветеранів Солодовник І.В., перший заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Кривий О.М., начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Лашкул З.В., керівник редакційно-видавничої групи „Книга Пам’яті” Сльота В.П.

2) „Підготовка до опалювального сезону. Стан розрахунків за електроенергію”. Інформує – голова правління ВАТ „Запоріжжяобленерго” Андрощук О.В.

3) Заступник голови ОДА Сізінцова Л.А. вручить Грамоту оргкомітету щорічного міжнародного конкурсу „За мир та співробітництво – 2004” в рамках проекту „Діалог культур. Форум 2004” (Барселона) учениці 3-го класу Яніні Жужі гімназії інтернатного типу села Мала Білозерна Василівського району.

 

Як повідомило прес-агентство „Карат”, 12 жовтня у ПС „Юність” м. Запоріжжя відбудеться „Студентський бал аеробіки-2004” на Кубок Запорізького національного технічного університету. Початок о 17:30.

Участь у феєричних виступах беруть команди університетів міста – ЗНТУ, ЗДУ, ЗДІА, ЗДМУ, ГУ „ЗІДМУ” тощо. Також запрошені команди з Мелітополя, Бердянську, Донецька, Харкова, Києва та інших міст України.

Свято краси та грації присвячено Дню міста і проводиться силами ректорату Запорізького національного технічного університету за підтримки облдержадміністрації, Запорізької міської ради та Федерації спортивної аеробіки і фітнесу України.

Запрошуємо Вас відвідати прес-конференцію, присвячену „Студентському балу аеробіки-2004”, яка відбудеться у Палаці спорту „Юність” 12 жовтня о 16:30.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві