Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсного добору на посаду директора-художнього керівника комунального закладу «Запорізький академічний обласний театр юного глядача» Запорізької обласної ради

24 січня 2022 - 14:57

Запорізька обласна рада оголошує конкурс на посаду директора-художнього керівника комунального закладу «Запорізький академічний обласний театр юного глядача» Запорізької обласної ради

 

1. Строк приймання документів на участь у конкурсі

Документи на участь у конкурсі приймаються з 24 січня 2022 року упродовж 30 днів до 22 лютого 2022 року (включно).

 

2. Початок формування конкурсної комісії

Запорізька обласна рада (далі – Орган управління) розпочинає формування конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора-художнього керівника комунального закладу «Запорізький академічний обласний театр юного глядача» Запорізької обласної ради з 21 січня 2022 року.

 

3. Умови проведення конкурсу

 

Обов’язковою умовою проведення конкурсного добору є його відкритість.

 

Представники засобів масової інформації та громадськості мають право бути присутніми на засіданнях конкурсної комісії під час проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентуються запропоновані проєкти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

 

Орган управління забезпечує відео- та аудіофіксацію всіх засідань конкурсної комісії та розміщує матеріали засідань конкурсної комісії на своєму офіційному вебсайті zor.gov.ua.

 

Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на посаду директора-художнього керівника комунального закладу «Запорізький академічний обласний театр юного глядача» Запорізької обласної ради.

 

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає до виконавчого апарату Запорізької обласної ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

 

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

 

Зазначені документи надсилаються на поштову (або заносяться особисто до виконавчого апарату обласної ради) та електронну адреси: проспект Соборний, 164, м. Запоріжжя, 69107, відділ трудових відносин управління з питань соціально-економічного розвитку та бюджету виконавчого апарату Запорізької обласної ради, номер контактного телефону: (061) 239-07-12, Волкова Наталія Євгенівна; електронна адреса: kadry@zor.gov.ua.

 

Відповідальність за достовірність поданої інформації несе кандидат.

 

Публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років кандидати презентують під час другого засідання конкурсної комісії.

 

4. Строки проведення конкурсу

Конкурсний добір починається 21 січня 2022 року та закінчується не пізніше 21 березня 2022 року.

 

5. Вимоги до кандидатів для участі у конкурсі

Кваліфікаційні вимоги:

- вища освіта;

- стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;

- володіння державною мовою;

- здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 

На підтвердження відповідності зазначеним кваліфікаційним вимогам кандидату необхідно надати відповідні документи (засвідчені належним чином копії трудової книжки, дипломів, свідоцтв тощо).

 

Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу культури особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалось адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

- є близькою особою або членом сім'ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління закладом культури, а саме: місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

Доведення наявності або відсутності викладених вище обставин покладається безпосередньо на кандидата.

 

Особа, яка претендує на зайняття посади, зазначеної в пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 Закону України "Про запобігання корупції", та особа, зазначена в пункті 4 частини першої статті 3 Закону України "Про запобігання корупції", до призначення або обрання на відповідну посаду (разом із документами, передбаченими Законом України "Про культуру" подає в установленому Законом України "Про запобігання корупції" порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

 

З інформацією, що стосується умов праці, відомостями про матеріально-технічну базу закладу культури, фінансову звітність за попередній бюджетний період закладу культури можна ознайомитись на офіційному вебсайті Запорізької обласної ради zor.gov.ua.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 754-го дня війни

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги: Запорізька область обрала свій талісман

Громада Запорізької області отримала авто та обладнання для надання послуг мешканцям

Закордонні партнери допоможуть удосконалити ЦНАПи у громадах регіону

СБУ спільно з правоохоронцями Латвії знешкодила підпільний кол-центр, який видурював гроші у громадян ЄС

Протидія домашньому насильству: мобільний застосунок для жінок

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

458 ударів по 10-ти населених пунктах завдав ворог впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 753-го дня війни

Міністр охорони здоровʼя України Віктор Ляшко з робочим візитом відвідав Запорізьку область

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

415 ударів по 10-ти населених пунктах завдав ворог впродовж доби.