Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Інформація, що проведення ІV (державного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології з 21 по 26 березня 2005 року

13 березня 2005 - 10:33

Міністерство освіти і науки  України спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації, обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проводить у м. Запоріжжі ІV (державний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології з 21 по 26 березня 2005 року.

Відкриття олімпіади відбудеться 21.03.2005 о 10 год. у Запорізькому міському Центрі дитячої та юнацької творчості (пл. ім. Леніна,1; зупинка міського транспорту “Пл. ім. Леніна”).

Мета заходу: керуючись Указом Президента України від 08.02.2001  № 78/2001 “Про Програму роботи з обдарованою молоддю на  2001-2005 роки”, провести олімпіаду державного рівня з біології для виявлення обдарованих учнів України та відбору найкращих з них для захисту інтересів держави на міжнародному рівні.

До участі в олімпіаді запрошені учні загальноосвітніх навчальних закладів – переможці обласних учнівських олімпіад з біології. Всього учасників – 281 чол., у тому числі 177 учнів, 44 науковці-члени журі, 42 керівники команд та 18 членів оргкомітету.

В ході олімпіади учням будуть запропоновані для розв’язання задачі теоретичного і практичного характеру, проведені апеляції.

Окрім в участі в інтелектуальних змаганнях, учасники олімпіади з усіх регіонів України матимуть можливість ознайомитись з історичним минулим і сучасним життям області, відвідати о. Хортицю, музеї, підприємства, театри, поспілкуватись зі школярами кращих загальноосвітніх навчальних закладів   м. Запоріжжя та провідними науковцями України.

Урочисте закриття олімпіади відбудеться 26 березня 2005 року о 10 год. з врученням переможцям призів і дипломів, що дає їм право вступу до вищих навчальних закладів України на пільгових умовах.

Найкращі з переможців олімпіади державного рівня будуть запрошені до участі в Міжнародній олімпіаді юних біологів.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області