Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Кадирівці на танку розстріляли машину Укрпошти, що везла людям пенсію. Двое людей загинуло

7 березня 2022 - 09:15

Україна дуже швидко приходить до тями. А після кровавої суботи в Запорізькій області росіяни, які зі зброєю в руках продовжуватимуть воювати в Україні, будуть знищені.  

В Запорізькій області російські військові-кадирівці на танку обстріляли авто УКРПОШТИ і переїхали автомобіль. Загинув чоловік та жінка. Усе це зафіксовано на фото.  

Так, у суботу 5 березня 2022 року, співробітники УКРПОШТИ развозили пенсії та пошту за маршрутом, який проходить через населенні пункти Оріхово, Омельник, Єгорівка та Новоселівка.

І саме по дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка на зустріч цивільній машині віїхав танк. Водій автомобіля взяв трохи вправо, щоб пропустити військову техніку. У відповідь російські солдати здалеку відкрили вогонь по цивільному автомобілю, а потім наїхали на нього.

На даний час цей автомобіль стоїть на дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка. 

У неділю, 6 березня 2022 року, була організована спроба співробітниками УКРПОШТИ забрати загиблих колег, так як була надія, що хтось вижив, та взагалі забрати тіла загиблих чоловіка і жінки.   Але під час прибуття на місце трагедії вдалося тільки сфотографувати місце події і більше нічого. Бо з’явилися танки окупантів і залишатися на цьому місці надалі було небезпечно для власного життя. Тож розбита машина з тілами загиблих співробітників УКРПОШТИ залишилася стояти у полі. За словами очевидців   - це були військові-кадирівці.

Окрім того, співробітники УКРПОШТИ намагалися доставити до моргу населеного пункту Оріхового своїх загиблих колег, але у зв’язку  з проведенням бойових дій на цьому участку місцевості і пересуванням військової техніки окупантів, евакуація тіл загиблих на даний час не можлива.

Тому запам’ятайте,  ви прийшли вбивати, але будете вбиті самі. Тому що - це наша земля, наше море, наші люди і наші діти!

Запоріжці, керівництво Запорізької обласної військової адміністрації звертається до кожного громадянина міста і області. Якщо ми сьогодні не відреагуємо на звірячі дії загарбника, то завтра вони зроблять те саме з вами і вашою сім’єю. 

Отже, просимо вас вже сьогодні, беріть зброю, копайте окопи та укріплюйте свої домівки і гуртуйтеся проти агресора.

Зло буде покарано!

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку