Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віталій Литвиненко: у Запорізькій області продовжуються ремонтні роботи на об’єктах інфраструктури життєзабезпечення (ВІДЕО)

18 березня 2022 - 13:30

Надання життєво необхідних комунальних послуг залишається на особливому контролі влади. Про це розповів директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Віталій Литвиненко. 

За словами очільника Департаменту, за минулу добу працівники Запоріжжяобленерго відновили електропостачання 13 тисячам споживачів Пологівського міжрайонного району електромереж та Гуляйпільського районного відділення. В перші дні агресії майже 300 населених пунктів залишились без електропостачання, наразі їх кількість зменшилась до 115 

Аварійно-відновлювальні бригади продовжують ремонтні роботи на об’єктах інфраструктури життєзабезпечення, але ворог не припиняє її пошкоджувати. 

Вчора пізно ввечері ворожий снаряд влучив в підстанцію на території одного із населених пунктів Василівського району та серйозно пошкодив обладнання. Мешканці декількох населених пунктів залишились без електропостачання, відновлювальні роботи вже ведуться.

51 населений пункт на сьогодні без газопостачання, переважна більшість таких населених пунктів знаходиться в Бердянському районі. Ворожі війська так і не дали доступу для ліквідації аварії на магістральному газопроводі на території Донецької області. В останню добу відновлено газопостачання мешканцям міст Оріхів та Василівка. Централізоване теплопостачання надається в усіх містах, крім м. Бердянськ, який позбавлений газопостачання. Окрм цього, Віталій Литвиненко закликав у разі можливості оплачувати послуги. Також директор Департаменту привітав працівників галузі із прийдешнім Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення (20 березня).

 

  • Відзначу працівників аварійно-відновлювальних бригад, які, ризикуючи власним життям, забезпечують вкрай важливими комунальними послугами наші оселі. 


 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни