Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“Бердянськ - це Україна”: як проходить всеукраїнський флешмоб на підтримку Бердянська (ВІДЕО)

18 квітня 2022 - 19:20

Тетяна Тіпакова - активістка та організаторка мітингів проти окупантів у м. Бердянськ. Після мирного мітингу 20 березня, на якому мешканці говорили про те, що Бердянськ залишається українським, жінку було викрадено. Про це у соціальних мережах розповіла донька активістки.

Після повернення Тетяна ініціювала флешмоб “Бердянськ - це Україна”. Зокрема, в обласному центрі допомогу із розміщенням бордів надав відомій запорізький підприємець, керівник компанії ConcertZp Руслан Тупілко. 

  • Бердянськ - це моє серце. В нашому місті немає бойових дій, але ми окуповані. Всі дії окупантів, все, що вони роблять у нашому місті, усе це мене наштовхнуло зробити флешмоб по всіх містах України та показати нашим мешканцям, що про них не забули. Що наші воїни, які стоять на передовій, вони воюють не тільки за Херсон, Чернігів або Київ, а й за нас - Бердянськ, Мелітополь, Каховку, Маріуполь. Такі борди зараз встановлено у 18 містах України. Бердянці, Україна про вас пам’ятає, ви повинні вірити нашому Президенту, нашим ЗСУ, там воюють кіборги - це сталеві воїни. Все буде Україна!,- наголосила активістка Тетяна Тіпакова.  

До акції підтримки долучились вже 18 українських міст, зокрема, Тернопіль, Івано-Франківськ, Київ, Черкаси, Кременчук, Дніпро, Полтава, Стебник, Червоноград, Чернівці, Суми, Жовті Води, Хмельницький та інші. Всього по Україні встановлено 24 патріотичних борди.  

 

Більш детально про флешмоб:

Департамент культури та інформаційної політики


 

Читайте також

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»