Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги керівників акціонерних товариств

14 вересня 2005 - 15:54

            З 19.09.2005р. Набирає чинності рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі - Комісія) від 19.07.2005р. №414 „Про внесення змін та доповнень до рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 29.09.2005р. №149 „Про передачу повноважень з реєстрації випусків акцій до територіальних управлінь Комісії” .

 

 

            Зазначеним рішенням встановлено наступне.

 

            Якщо акціонерне товариство прийняло рішення про випуск акцій у зв’язку з :

 

-         збільшенням або зменшенням розміру статутного фонду;

 

-         збільшенням статутного фонду за рахунок індексації основних фондів;

 

-         зміною номінальної вартості та кількості акцій без зміни розміру статутного фонду;

 

-         при прийнятті рішення про створення акціонерного товариства, крім тих, що створюються згідно з планом санації суб’єктів господарювання усіх форм власності, і розмір статутного фонду не перевищує 10 млн. грн., то в цьому

 

випадку документи про реєстрацію випуску акцій повинні надаватися до територіального управління Комісії за адресою: 69037  м. Запоріжжя, вул. 12 квітня, буд.1. Якщо розмір статутного фонду (з урахуванням емісії, щодо якої прийнято рішення) більше 10 млн. грн., то документи на реєстрацію випуску акцій повинні надаватися до центрального апарату Комісії за адресою: 03680 м. Київ, вул. Горького, 51.

 

            Якщо акціонерне товариство прийняло рішення про реорганізацію товариства шляхом перетворення, приєднання, злиття, виділення, поділу або якщо акціонерне товариство створено в процесі реорганізації шляхом перетворення, приєднання, злиття, виділення, поділу, то в такому випадку незалежно від розміру статутного фонду правонаступник акціонерного товариства надає документи на реєстрацію випуску акцій або скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва (якщо правонаступник не є акціонером товариства) до центрального апарату Комісії за адресою: 03680 м. Київ, вул. Горького, буд. 51.

 

            Якщо акціонерне товариство прийняло рішення про припинення діяльності шляхом ліквідації і розмір статутного фонду такого акціонерного товариства при цьому не перевищує 10 млн. грн., в такому випадку документи на скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва надаються до територіального управління Комісії за адресою: 69037  м. Запоріжжя, вул. 12 квітня, буд. 1.  Якщо розмір статутного фонду такого товариства перевищує 10 млн. грн., то документи на скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстрацію випуску акцій надаються до центрального апарату Комісії за адресою: 03680 м. Київ, вул. Горького, буд.51.

 

            Якщо відкрите акціонерне товариство створено в процесі приватизації або корпоратизації і розмір статутного фонду при цьому не перевищує 21,5 млн. грн., то документи на реєстрацію випуску акцій надаються до територіального управління Комісії за адресою: 69037  м. Запоріжжя, вул. 12 квітня, буд. 1. Якщо розмір статутного фонду такого товариства перевищує 21,5 млн. грн., то документи на реєстрацію випуску акцій надаються до центрального апарату Комісії за адресою: 03680 м. Київ, вул. Горького, буд.51.

 

            Зверніть увагу! Зазначене не поширюється на реєстрацію випуску акцій банківських установ, страхових компаній, інвестиційних фондів, інвестиційних компаній, фондових бірж, депозитаріїв, торговців цінними паперами, реєстраторів, інших професійних учасників ринку цінних паперів та акціонерних товариств, власниками акцій яких є держава.

 

 

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку

 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області