Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада відпрацьовує складні питання Мелітопольського району

20 червня 2022 - 15:05

Ситуація на території Мелітопольського району постійно змінюється. Тому для оперативного прийняття рішень та розв’язання складних питань потрібна особлива увага на всіх рівнях влади. Сьогодні Олександр Старух та очільники територіальних громад обговорили зміни, які відбулись у районі за минулий тиждень. Зокрема, звернули увагу на роботу закладів освіти та функціонування сфери фінансів.

Крім цього, у центрі уваги було доставлення гуманітарної допомоги на територію. Зважаючи на допомогу волонтерів зараз вдається доставляти з Запоріжжя лікарські препарати до медичних закладів, а також продуктові набори. 

Що стосується пенсій та інших соціальних виплат, наразі ця проблема вирішується. Однак, як зазначають присутні, для остаточного розв'язання питання необхідно стабілізувати роботу інтернету. Тому питання налагодження зв’язку наразі є першочерговим. 

Актуальною проблемою на території Мелітопольського району залишається колабораціонізм. Правоохоронні органи постійно слідкують за ситуацією. Олександр Старух зауважив, що чинними є лише ті дії, які відбуваються відповідно до законодавства України. Також очільник ЗОВА зауважив, що для більш швидкого вирішення питань важливо бути ініціативним та надавати пропозиції щодо розв’язання нагальних проблем. Присутні закликали місцевих мешканців не співпрацювати з колаборантами та повідомляти про незаконну діяльність у відповідні правоохоронні органи.

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області