Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Вітання з Днем державної служби

23 червня 2022 - 16:00

Щорічно 23 червня ми вітаємо зі святом державних службовців – усіх тих, хто присвятив своє життя служінню народу України.

В тих складних обставинах, в яких опинилася наша країна у зв’язку з російським військовим вторгненням, на працівників органів державної влади і місцевого самоврядування лягло подвійне навантаження. Саме від вас сьогодні залежить стабільність функціонування систем влади і життєзабезпечення, особливо в Запорізькій області, що потерпає від тягаря війни і тимчасової окупації. Ви гідно виконуєте свій обов’язок, тим самим формуєте міцний тил для наших воїнів та стабілізуєте гуманітарну ситуацію як на підконтрольній, так і на окупованій території країни.

Багато хто із державних службовців з перших днів війни забрали свої трудові книжки і пішли на фронт. Пишаємося  тими, хто наразі захищає нашу країну від російських загарбників зі зброєю в руках у лавах Збройних сил України, Національній гвардії та інших підрозділах.

У сьогоднішніх нелегких умовах боротьби України за право залишатись вільною і суверенною державою дякуємо усім державним службовцям, які своєю наполегливою працею наближають день нашої перемоги над ворогом. Бажаємо успіхів, натхнення, поваги та довіри народу, якому ви самовіддано служите!

 

 

Читайте також

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію