Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги, підприємців!

30 березня 2006 - 16:41

Відповідно до Указу Президента України від 24.09.05 № 1337 та доручення Кабінету Міністрів від 28.09.05 № 49229/1/1-05 у Національному комплексі «Експоцентр України» щорічно проводиться загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна», а в її рамках - Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року».

Враховуючи те, що у 2006 році відзначається 15-річчя Незалежності України, Державне управління справами та Експоцентр України ініціювали проведення цих заходів у термін 22-26 серпня, що було підтримано Радою з питань виставкової діяльності в Україні (протокольне рішення Ради від 15 грудня 2005 року).

Зважаючи на ці обставини, пропонується надати Експоцентру заявку на участь підприємств області у цих виставкових заходах, а також інші матеріали та пропозиції щодо організації презентаційної, ділової та культурної програми на базі регіональної експозиції у визначені терміни.

Також підприємцям області пропонується прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар року» і надати Експоцентру необхідну інформацію з цього питання.

Відповідно до умов конкурсу вартість внеску за участь одного виду товару/послуг в одній номінації – 1800 грн. (у тому числі ПДВ та ПнР). За рішенням конкурсної комісії продукція буде відзначатись дипломом та медаллю «Кращий вітчизняний товар року» за номінацією (перелік наведений нижче).

Якщо підприємство подає до участі три або більше видів продукції, то разом з дипломами, якими будуть відзначатись товари/послуги підприємство отримує статус “Виробник кращих вітчизняних товарів 2006 року” з нагородженням “Золотим символом конкурсу” і участю святкуванні переможців.

Бажаючим прийняти участь у зазначених вище заходах, пропонується звертатись до головного управління економіки облдержадміністрації для заповнення Заявки, яка буде підставою для реєстрації Вас офіційним учасником (Колективним організатором) загальнодержавної виставкової акції, у подальшому виставки, з наступним підписанням договору.

Телефони для довідок: 224-60-93, 224-60-22, 39-04-49

(.doc, 38Kb)

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України