Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Оголошення про стажування менеджерів у Німеччині та країнах ЄС за програмою "Українська ініціатива" у 2006 році

10 квітня 2006 - 12:13

Секретаріат Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (МЦПК) повідомляє, що за Програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива" заплановані конкурсні відбори на стажування у Німеччині: група з нім. мовою протягом 3 місяців , група з англ. мовою протягом місяця, група топ-менеджерів (перша чи друга особа в компанії) без знання іноземної мови протягом місяця. Конкурсні відбори – Київ, 15 – 24 травня п.р. Виїзд першої групи на стажування у вересні п.р.

Стажування у країнах ЄС за програмою Тасі c Managers' Training Programme (MTP) (англійська, ін. мови ЄС) – протягом 2-3 місяців , конкурсні відбори – червень-липень п.р.

Стажування у Швеції за програмою „Нордпрактік” протягом одного місяця (англійська мова). Конкурсний відбір в середині травня п.р.

Транспортні витрати до/із Німеччини – за рахунок підприємств чи учасників стажування, витрати на утримання менеджерів у Німеччині – за рахунок приймаючої сторони. Транспортні витрати до/із країн ЄС за програмою Тасіс МТР та до/із Швеції за програмою „Нордпрактік”, а також витрати на утримання менеджерів у країні перебування бере на себе приймаюча сторона.

До участі у конкурсі запрошуються спеціалісти, які пройшли перепідготовку у вищих навчальних закладах – учасниках „Української ініціативи”, а також менеджери, які мають вищу економічну освіту і вільно володіють німецькою, англійською, іншими мовами ЄС (див. Вимоги до менеджерів).

Претенденти на стажування в установленому порядку надають документи секретарям регіональних робочих груп МЦПК. Після проходження попереднього конкурсного відбору та отримання рекомендації на стажування від регіональної робочої групи (за формою 4), інформація про претендента вноситься у банк даних МЦПК. За два тижні претенденту повідомляється про дату і час проходження ним конкурсного відбору. Тел./факс Секретаріату МЦПК (044) 285 62 89.

 

Вимоги до менеджерів:

  • вік до 40 років;
  • вища економічна освіта;
  • досвід роботи не менше року на управлінських посадах вищого і середнього рівнів (керівники, заступники керівників підприємств та їх структурних підрозділів);
  • вільне володіння німецькою або англійською мовою для стажування в Німеччині, англійською та ін. мовами – у країнах ЄС.

Перелік документів: заява спеціаліста (довільна форма), копія закордонного паспорту, копія диплому про вищу економічну освіту, копія свідоцтв про підвищення кваліфікації, а також заповнені українською мовою форми 1-3 - анкета спеціаліста, інформація про підприємство, рекомендація керівника підприємства. Крім того, для участі: у німецькій програмі – форми 1-3 відповідно німецькою або англійською на www.ukrini.org.ua у МТР – application form 8-12 weeks (англ.) заповнюється в режимі online на www.tacis-mtp4.org.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні