Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги ЗМІ

7 липня 2006 - 15:31

 

11 липня 2006 р. у м. Запоріжжя

в рамках Проекту партнерства Канада-Україна “Регіональне врядування та розвиток”, що фінансуєть c я Канадським агентством міжнародного розвитку ( CIDA ) та реалізується Канадським інститутом урбаністики ( CUI )
спільно із Запорізькою обласною державною адміністрацією та
Запорізькою обласною радою
та за участю офіційної делегації з Канади (регіон и Ватерлоо та Гамільтон)

проводиться

Міжнародний семінар

Д ОСВІД У СФЕРІ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЙ

 

Місце проведення: м. Запоріжжя 69000, Бульвар Центральний, 4, Запорізька торгово-промислова палата, Виставковий зал, 1 поверх

Час проведення семінару: 10.15 - 14.00

 

Проект “Регіональне врядування та розвиток” розрахований на п'ять років і реалізується Канадським інститутом урбаністики, який є канадською незалежною неурядовою організацією, що займається питаннями вдосконалення державної політики та системи врядування на регіональному рівні. В межах Проекту партнерства Канада-Україна “Регіональне врядування та розвиток” Канадський інститут урбаністики залучає експертів із Канади та країн Європи до надання допомоги з підвищення спроможності відповідальних за регіональну політику та регіональний розвиток органів влади на національному та обласному рівнях щодо розробки та впровадження політики регіонального розвитку.

В період з 10 по 15 липня 2006 р., в рамках проекту партнерства Канада-Україна “Регіональне врядування та розвиток” , Запорізьку область з офіційним візитом відвідає делегація високопосадовців з Канади у складі Майкла Мюррея, Голови виконавчого комітету регіонального муніципалітету Ватерлоо, провінція Онтаріо, та Терранса Кука, Президента компанії “ Cooke Capital Corporation ” , Голови та Виконавчого директора (в минулому) муніципалітету регіону Гамільтон, провінція Онтаріо. В рамках програми візиту делегації планується зустріч канадських урядовців з керівництвом Запорізької області та м. Запоріжжя, ознайомлення з ресурсним потенціалом області та обговорення можливостей подальшої співпраці регіонів Канади з Запорізькою областю, зокрема у сфері стратегічного планування розвитку регіону.

За участю канадської делегації планується провести семінар, метою якого є обмін досвідом стратегічного планування в регіонах Канади та в Запорізькій області. На семінар запрошені голови районних державних адміністрацій, районних рад Запорізької області, міст обласного та районного значення, а також голови районних адміністрацій міста Запоріжжя.

На семінарі обговорюватиметься досвід Запорізької області в сфері стратегічного планування, на прикладі м. Бердянськ та м. Токмак, а також досвід стратегічного планування регіонів Ватерлоо та Гамільтон, Канада.

  Цей семінар є заходом, спрямованим на подальшу спільну діяльність всіх зацікавлених сторін для роботи в межах проекту щодо розробки та реалізації стратегічного плану розвитку області. Основною метою даного заходу є залучення до активної співпраці всіх громадян області, а також обговорення канадського досвіду в сфері стратегічного планування та можливість його застосування в Запорізькій області.

В рамках програми офіційного візиту Канадська делегація також відвідає м. Бердянськ та візьме участь у засіданні круглого столу на тему «Участь громадськості в розробці та впровадженні стратегії розвитку м. Бердянськ».

 

За більш детальною інформацією щодо проекту або заходів просимо звертатись до:

Ірини Лех, регіонального менеджера проекту в Запорізькій області

Моб. : 8 066 415 29 64, email: ilekh@canurb.com

Aнни Петрусенко, регіонального координатора проекту в Запорізькій області

Моб.: 8 050 451 07 03, email: apetrusenko@canurb.com

Офіційний сайт проекту: www.rgd.org.ua

Читайте також

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни

Іван Федоров про російську пропаганду на ТОТ

З травня розпочинається подання заявок на отримання субсидій на землю для аграріїв з постраждалих регіонів

Олександр Педан зустрівся з запорізькими школярами на «НеЛекціях 2.0»