Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги зацікавлених осіб та засобів масової інформації!

8 травня 2007 - 13:56

Створена за сприяння та підтримки Мінекономіки України громадська організація - Міжнародний Трейд-клуб - об'єднує співробітників з торгово-економічних питань майже 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

У 1993 році Трейд-клуб було зареєстровано Мін'юстом України; у жовтні 2002 року нагороджено Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України за багаторічну сумлінну роботу щодо визнання України як країни з ринковою економікою, сприяння розвитку її торговельно-економічних зв'язків із зарубіжними державами.

Основною метою діяльності Трейд-клубу є ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом України, областей, окремих промислових підприємств, надання сприяння українським центральним та місцевим органам державного управління у залученні іноземних інвестицій, встановленню ділових контактів між вітчизняними та іноземними підприємцями.

Цього року членам Міжнародного Трейд-клубу буде презентовано потенціал Запорізької області з огляду та ті зміни, які відбулися за останній рік. Офіційна делегація проведе переговори з керівництвом Запорізької області; відвідає міжнародну виставку „Машинобудівництво та металургія”; детально ознайомиться з можливостями таких підприємств як ЗАТ "ЗАЗ" та ТОВ "Компания "Ольф"; відвідає Запорізьку торгово-промислову палату. Головним заходом буде презентація інвестиційних проектів Запорізької області членам Міжнародного Трейд-клубу. За його результатами для представників ЗМІ буде організовано прес-конференцію за участю правління Трейд-клубу.

Окрім обласного центру, делегація матиме змогу ознайомитись з потенціалом м.Мелітополя. Керівництвом міста буде представлено конкурентні можливості Мелітополя та проведено переговори щодо шляхів розвитку взаємовигідного співробітництва. Візитери відвідають промислові флагмани міста: ТОВ „Мелітопольський завод „Продмаш”; ВАТ „Мелітопольський завод компресорів „Мелком” та добре відоме у Європі ВАТ „Мелітопольська трикотажна фабрика”. Так само як і в Запоріжжі, членам правління Міжнародного Трейд Клубу буде організована презентація інвестиційних проектів, які можуть бути реалізовані у Мелітопольському районі.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»