Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Конкурсний відбір на дво- та тримісячне стажування менеджерів у країнах Європейського Союзу

4 вересня 2007 - 10:12

Запорізька обласна державна адміністрація згідно листа Міністерства економіки України від 29.08.2007 №45-23/279, з метою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва повідомляє, що Секретаріат Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва Міністерства економіки України разом з програмою Manager's Training Programme (МТР) планують орієнтовно 24-28 вересня 2007 року проведення конкурсного відбору на дво- та тримісячне стажування менеджерів у країнах Європейського Союзу.

До участі у відборі запрошуються спеціалісти, які мають досвід роботи на управлінських посадах, вищу економічну освіту і володіють розмовною іноземною мовою однієї з країн Європейського Союзу.

Стажування в країнах Європейського Союзу (а саме: одноразова віза, консульський збір, медичне страхування (тільки у випадку термінового медичного втручання або гострого зубного болю), страхування від нещасних випадків, громадської відповідальності, організація та оплата проживання, авіа переліт від пункту збору групи до Європейського Союзу та у зворотному напрямку) – безкоштовне і фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу. Також надається реєстрація на перебування в країні та дозвіл на роботу, виплачується стипендія для покриття основних витрат на харчування та користування міським транспортом до міста стажування.

Для участі у конкурсному відборі необхідно надати до головного управління економіки до 07.09.2007 відомості щодо претендентів на стажування згідно програми (П.І.Б., підприємство, посада, контактні телефони, e-mail) за адресою: 69107, м .Запоріжжя, пр. Леніна, 164, головне управління економіки облдержадміністрації; та за e-mail: uprek@zp.ukrtel.net.

Дата та місце проведення конкурсного відбору будуть уточнені додатково.

Читайте також

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі