Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Запрошуємо взяти участь у виставкових заходах

14 листопада 2007 - 15:13

З 14 по 16 листопада 2007 року на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, м. Київ, Броварський проспект, 15) відбудуться міжнародні виставкові заходи:

  • V Міжнародна спеціалізована виставка “КомунТех-2007” та Міжнародний конгрес “Інституціональні та технічні аспекти реформування житлово – комунального господарства” (павільйон №3, вхід з боку р. Дніпро);
  • IV Міжнародна Агропромислова виставка “АГРОФОРУМ- 2007” та X універсальна виставка “Фермер України” (павільйон №3, вхід з боку метро “Лівобережна”).

Виставка “ КомунТех-2007 ” презентує новітні технології, обладнання, техніку для комунальної інфраструктури міст і селищ та сприяє вирішенню практичних питань тепло- і водопостачання, утримання, експлуатації житлового фонду, забезпечення функціонування міського транспорту, утримання вулично-дорожнього господарства, проведення дорожньо-будівельних робіт, заходів з благоустрою, озеленення та санітарної очистки та поводження з твердими побутовими відходами. Захід проводиться за активної підтримки Міністерства з питань житлово-комунального господарства України, Мінприроди України, Укравтодору, Асоціації міст України та громад. Представницький склад учасників та насичена ділова програма нададуть можливість гостям виставки обмінятися передовим досвідом та наочно ознайомитися з новітніми досягненнями та зразками найкращої продукції для комунальної галузі, які презентує “ КоммунТех- 2007” .

Виставки “АГРОФОРУМ - 2007” та “Фермер України ” присвячені повному перебігу питань та демонстрації продукції для агропромислового комплексу України. Заходи проходять за дорученням Кабінету Міністрів України, при підтримці Міністерства промислової політики України, Міністерства аграрної політики України, Департаменту ветеринарної медицини Мінагрополітики України та Асоціації фермерів та приватних землевласників України. Тематичні напрямки Форуму: сільськогосподарська техніка, запасні частини, обладнання та технології для переробки сільгосппродукції, кормовиробництво, ветеринарія, засоби захисту рослин, добрива, агроекологія. Доповнить роботу виставки насичена програма семінарів та конференцій.

Інформацію про умови участі у форумі можна отримати: електронною поштою e-mail:iec@iec-expo.com.ua та на сайті http://www.iec-expo.com.ua, контактний телефон (044) 201-11-33.

 

Головне управління економіки облдержадміністрації

Читайте також

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області