Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги суб’єктів малого підприємництва!

27 грудня 2007 - 15:05

Фінансово-кредитна підтримка малого підприємництва в Запорізькій області здійснюється відповідно до заходів Комплексної програми розвитку малого підприємництва в Запорізькій області на 2007-2008 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням Запорізької обласної ради від 22.02.2007 № 5 (із змінами та доповненнями).

Програмою впроваджений новий механізм фінансово-кредитної підтримки суб'єктів малого підприємництва, який спрямований на часткове компенсування суб'єктам малого підприємництва витрат на участь в виставкових заходах, в тому числі в універсальній виставці "Покровський ярмарок" (оренда торговельних площ тощо). На реалізацію заходу обласним бюджетом на 2007 рік передбачені кошти у сумі 150,0 тис. грн.

З метою виконання зазначеного заходу розпорядженням голови облдержадміністрації від 19.11.2007 № 391 затверджені Порядок використання коштів обласного бюджету на часткову компенсацію суб'єктам малого підприємництва витрат на участь у виставкових заходах та Положення про роботу комісії з часткової компенсації суб'єктам малого підприємництва витрат на участь у виставкових заходах, яке зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Запорізькій області 26.11.2007 за № 48/1274. Також розпорядженням голови облдержадміністрації від 11.12.2007 № 425 затверджений склад комісії з часткової компенсації суб'єктам малого підприємництва витрат на участь у виставкових заходах.

14.12.2007 та 19.12.2007 проведені засідання відповідної комісії, на яких було затверджено перелік суб'єктів малого підприємництва на часткову компенсацію витрат на участь у виставкових заходах у кількості 55 осіб на загальну суму 130 449,0 грн.

Головний розпорядник коштів (головне управління економіки облдержадміністрації) щороку до 15 лютого затверджує план виставкових заходів, які є пріоритетними для розвитку регіонального підприємництва, на підставі пропозицій, які надаються одержувачем коштів (Запорізькою торгово-промисловою палатою).

Максимальна сума коштів відшкодування одному суб'єкту малого підприємництва не може перевищувати 5 тисяч гривень на рік.

Частковому відшкодуванню підлягають витрати, що мають безпосереднє відношення до у часті у виставковому заході, а саме:

  • організаційний внесок;
  • оренда обладнання та експозиційної площі;
  • витрати на заочну участь;
  • додаткове розміщення у каталозі;
  • витрати на участь у колективному стенді.

За додатковою інформацією звертатись до Запорізької торгово-промислової палати за адресою: 69005, м. Запоріжжя, б. Центральний, 4, контактний телефон/факс: 213-50-26(f), e-mail: cci@cci.zp.ua .

Читайте також

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович