Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги автоперевізників!

27 травня 2008 - 10:38

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16.05.2008 № 183 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні», яке зареєстроване в Запорізькому обласному управлінні юстиції 17.05.2008 за № 24/1308, встановлено для всіх суб'єктів підприємницької діяльності, які виконують перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні, тарифи:

  • в автобусах, які за своєю конструкцією та обладнанням пристосовані для міських та приміських перевезень, мають сидіння, а також площадку для стояння пасажирів (конструкція цих автобусів передбачає можливість переміщення пасажирів у проході автобуса), - 0,14 грн./пас. км;
  • в автобусах, які за своєю конструкцією та обладнанням пристосовані для міжміських перевезень, і не мають площадок, спеціально призначених для стояння, але в них допускається перевозити пасажирів, які можуть стояти на короткі відстані поїздки, - 0,16 грн./пас. км.

В тарифах не враховано податок на додану вартість, витрати, пов'язані з обслуговуванням пасажирів на автовокзалах та автостанціях, страховий платіж з обов'язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті.

Також встановлено тариф не перевезення автобусами міжміського внутрішньообласного та приміського сполучення одного місця багажу, дозволеного для перевезення на відстань до 100 км – 0,75грн., на відстань понад 100 км – 1,50грн..

 

 

Головне управління промисловості та розвитку інфраструктури

Читайте також

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами