Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Увага! Запрошує Ізмірський міжнародний ярмарок

29 травня 2008 - 17:30

У 2007 році Ярмарок зібрав 1091 учасників з 59 країн світу на загальній виставковій площі 71900 кв. м . Ізмірський міжнародний ярмарок є провідною виставковою подією Туреччини, а м. Ізмір традиційно вважається бізнес-столицею країни та її воротами для зовнішньої торгівлі.

Проект Національної Експозиції України передбачає організацію Національного стенду України (25 кв. м.) та індивідуальних стендів українських підприємств (загальною площею приблизно 135 кв. м.), які зацікавлені в експорті своєї продукції до Туреччини, країн Близького Сходу та Африки, басейнів Чорного та Середземного морів.

З метою привернення уваги з боку іноземних інвесторів та налагодження ефективних стосунків між українськими та зарубіжними підприємствами в рамках Ярмарку буде організовано Офіційний день України в Туреччині.

Програма заходу передбачає проведення зустрічей на офіційному рівні для обговорення перспектив розвитку україно-турецьких відносин та презентації економічного потенціалу держави.

В рамках Дня України також відбудуться зустрічі українських підприємств з представниками Торгової та Промислової Палат Егейського регіону, мерії м. Ізмір, ділових кіл Туреччини. Всі учасники матимуть можливість презентувати інвестиційний проект або продукцію/послуги компанії.

Враховуючи, що Ізмірський міжнародний ярмарок є своєрідною платформою для тісного спілкування підприємців Афро-Азіатського регіону, Середземноморського та Чорноморського басейнів, дня українських компаній, зацікавлених розвивати співпрацю саме з цими регіонами, присутність на Ярмарку в очній формі набуває стратегічного значення.

Фінансування проекту здійснюється за рахунок коштів державного бюджету України. Всі українські підприємства мають можливість пільгової участі у Ярмарку - виставкова площа та послуги з транспортування виставкового обладнання надаватимуться учасникам експозиції безкоштовно.

Вартість участі складається з вартості відрядження представника фірми, витрат на обладнання та художнє оформлення стенду.

Вартість відрядження одного представника фірми становить 2260 дол. США та включає:

  • авіаквитки Київ – Стамбул – Ізмір – Стамбул – Київ;
  • медична страховка на весь період відрядження;
  • проживання в двомісному номері 5-ти зіркового готелю в період з 21.08 по 01.09 (11 ночей), харчування за системою «все включено» (сніданок, обід та вечеря (шведський стіл, безалкогольні та алкогольні напої місцевого виробництва);
  • трансфер аеропорт-готель-аеропорт;
  • транспортне обслуговування на маршруті готель-Виставковий центр-готель;
  • розміщення інформації про компанію (текстовий блок англійською мовою) в офіційному каталозі учасників ярмарку;
  • участь у ділових заходах в рамках проекту;
  • анонсування участі компанії в рамках ПР-кампанії проекту в Туреччині.

Додатково оплачуються:

  • оформлення візи безпосередньо в аеропорту м. Ізмір (20 дол. США готівкою);
  • екскурсійна та розважальна програма за бажанням;
  • послуги перекладачів за необхідністю.

Витрати на обладнання та художнє оформлення стенду для учасників становлять 30 дол. США за 1 кв.м. (у вартість включено: стандартні стінові конструкції Octanorm, 1 стіл, 2 стільці, назва компанії на фризовій панелі, 1 спот-лампа на кожні 3 кв.м, кошик для сміття, вішалка).

Додаткове виставкове обладнання за необхідністю надається в оренду за попереднім замовленням в організатора до 15.07.2008.

Для участі у ярмарку необхідно заповнити форму заявки та надати її організатору до 10 липня 2008 року. З огляду на обмежений обсяг виставкової площі, що надається на пільгових умовах, необхідно у якомога стислий термін повідомити організаторів про свою участь у даному проекті.

Зацікавлених щодо участі прохання інформувати головне управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької облдержадміністрації за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Леніна 164. тел./факс: (061) 224-66-63, 224-65-69, e - mail: uzez@zp.ukrtel.net.

Контактна особа – заступник начальника управління Дорошенко Сергій Олександрович тел.: 224-70-37.

Читайте також

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку