Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги зацікавлених осіб!

10 липня 2008 - 16:29

З 9 по 11 липня 2008 року в Запорізькому центрі технічної освіти (вул. Героїв Сталінграда, буд. 3) проходе семінар “Удосконалення нормативної та методичної бази національної системи моніторингу випадків насильства над дітьми та в сім'ї”.

Для удосконалення нормативної та методичної бази національної системи моніторингу випадків насильства над дітьми та в сім'ї Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з Всеукраїнським громадським центром “Волонтер” за підтримки Представництва Дитячого Фонду ООН в Україні – ЮНІСЕФ, проводе семінар за участю представників: медицини (педіатри, представники спеціалізованих закладів по роботі з жертвами насильства у сім'ї); дільничні інспекторів міліції; освітян – представників загальноосвітніх шкіл, дошкільних навчальних закладів, позашкільних установ; представників управлінь у справах сім'ї та молоді, служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Семінар проходе в два етапи:

Перший етап навчальних семінарів буде проведено для працівників структур, які залучені до виконання заходів з попередження насильства в сім'ї та щодо дітей та присвячений основам попередження насильства у сім'ї, питанням нормативно-правового забезпечення даної діяльності та налагодження міжструктурної взаємодії.

Другий етап навчальних заходів планується на початок вересня 2008 року. Метою другого етапу семінарів є розробка механізмів та інструментів моніторингу та попередження насильства над дітьми та у сім'ї у рамках міжструктурної взаємодії.

Участь у семінарах також візьмуть представники Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров'я України та Представництва Дитячого Фонду ООН в Україні – ЮНІСЕФ.

Телефон для довідок : (044) 227-63-03, (063) 433-87-36.

Читайте також

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами