Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Форум "Нерухомість-2008" запрошує фахівців

18 вересня 2008 - 16:33

Організатор Х міжнародної спеціалізованої виставки-форуму «Нерухомість-2008», яка відбудеться 16-18 жовтня 2008 року в Міжнародному виставковому центрі за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, запрошує провідні компанії області взяти участь у виставковому заході, прес-конференції та форумі «Нерухомість-2008».

Для реалізації загальнодержавної програми забезпечення громадян доступним житлом, Закону України «Про інвестиційну діяльність» і інших законодавчих актів, запрошуються структури і організації різних форм власності взяти участь у виставці-форумі «Нерухомість-2008» і експозиції «Інвестиційні проекти», виступити з доповіддю або повідомленням під час форуму «Нерухомість. Фінансування. Перспектива».

В рамках експозиції «Інвестиційні проекти» організатор запрошує розмістити, використовуючи планшетну форму подачі, об'єкти і проекти (на безкоштовній основі), пропонує надати макети фото і опис проекту в електронному вигляді на адресу оргкомітету, які він самостійно надрукує на широкоформатній машині і представить на виставці. Технічні вимоги до макету будуть повідомлені фахівцям організацій.

В рамках експозиції «Інвестиційні проекти» є можливість представити розроблений інвестиційний проект або серйозні наміри щодо його розробки і здійснення.

«Нерухомість-2008» - це місце зустрічі з інвесторами, представниками міської та регіональної влади, банками, юристами, архітекторами, дизайнерами, будівельниками, журналістами, з професіоналами суміжних напрямів діяльності, які працюють на ринку по залученню і освоєнню інвестицій.

Участь в експозиції «Інвестиційні проекти» і заходах ділової тематичної програми щодо інвестицій дозволить оцінити перспективи розвитку проекту, продемонструвати його перевагу, знайти фінансових партнерів, готових брати участь у його розвитку.

Наприклад, актуальною для учасників і відвідувачів виставки могла б стати програма розміщення об'єктів готельної, транспортної інфраструктури напередодні 2012 року, особливі економічні, курортні і туристичні зони регіонів України або проекти девелоперських компаній міст України.

На виставці-форумі будуть представлені провідні будівельні, інвестиційні, страхові компанії, банки, професійні об'єднання і організації, агентства нерухомості, юридичні фірми, девелоперські та консалтингові фірми, українські і іноземні ЗМІ з ринку нерухомості, будівництва, фінансів.

Х міжнародна виставка – форум «Нерухомість-2008» має стати знаковою подією року на ринку нерухомості, а також продовжити формування українського ринку у сфері фінансово-кредитних і інвестиційних послуг.

За довідками звертатися: за тел./факс (044) 220-11-16. Додаткову інформацію можна також отримати на офіційному сайті організаційного комітету: www.domexpo.com.ua, e-mail: kim2004@sνitonline.com.

 

Управління архітектури і містобудування

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 805-го дня війни

«Рускій воєнний флот – до дна!»: в Запоріжжі погасили нову марку Укрпошти

Поставлена крапка у проблемі неоднозначного трактування статусу підконтрольних уряду територій України

На світанку росіяни підступно атакували Запоріжжя ракетами – пошкоджено квартири та авто цивільних мешканців

Запорізькі спортсмени готуються до літньої Олімпіади-2024

Згадати минуле заради майбутнього: в Запоріжжі вшанували пам'ять героїв Другої світової війни

«Ми повинні пам’ятати мету нашого приїзду на кладовища»: представники церкви про поминальні дні

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 804-го дня війни

В Запорізькій області об’єднають медичні установи – допомога вузьких спеціалістів стане більш якісною та доступною

Перший з 40 нових потужних позашляховиків передали нашим захисникам на Запорізький напрямок