Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

У Запоріжжі відбудеться II Міжнародний інвестиційний форум

23 вересня 2008 - 10:34

2 жовтня 2008 року у Запорізькій торгово-промисловій палаті розпочне роботу II Міжнародний інвестиційний форум, мета якого - залучення інвестиційного капіталу в ефективні проекти запорізьких підприємств, а також презентація високоприбуткових інвестиційних інструментів. Початок заходу о 8.30 (м. Запоріжжя, ЗТПП, бульвар Центральний, 4).

Організаторами форуму є Запорізька обласна державна адміністрація, Запорізька обласна рада, Запорізька торгово-промислова палата, ЗОСПП «Потенціал» за підтримки Міністерства економіки України, Торгово-промислової палати України, Українського центру сприяння іноземним інвестиціям «InvestUkraine», ВАТ «ВТБ Банк».

Форум орієнтований на підприємства-здобувачів інвестиційних ресурсів; компанії та осіб-власників вільного капіталу, які прагнуть ефективного його використання; банки, інвестиційні фонди, торговців цінними паперами; фахівців підприємств, які працюють на фондовому ринку; страхові компанії.

Формат заходу є максимально зручним, корисним та цікавим для учасників. Він збудований як серія пленарних засідань, на яких провідні бізнесмени, політики та представники ЗМІ обговорюватимуть кожну із запропонованих тем у режимі діалогу. До участі залучені органи державної влади, приватні організації, в тому числі, закордонні та міжнародні фінансові інституції, консалтингові та експертні організації, представники дипломатичних кіл і торговельно-економічних місій у складі посольств іноземних держав в Україні.

Секції форуму:

  • інвестиційний потенціал Запорізької області – презентація інвестиційних проектів;
  • інститути інвестування;
  • механізми залучення капіталу (фондовий ринок);
  • гранти, програми технічної допомоги (сучасний стан).

Під час проведення форуму заплановано провести такі заходи: виставку виробничих можливостей та інвестиційного потенціалу Запорізької області; тематичні круглі столи за напрямками (машинобудування, металургія, будівництво, сільське господарство, банківська діяльність та ін.); консалтингову секцію практичного спрямування; науково-практичну конференцію за участю підприємств, громадських організацій та вищих навчальних закладів.

У рамках роботи Міжнародного інвестиційного форуму відбудеться спеціалізована виставка «Інвестиції. Банки. Страхування 2008».

Час роботи Форуму: 2 жовтня - з 8:30 до 18:00; 3 жовтня - з 9:00 до 17:00.

Акредитація представників ЗМІ проводиться до 30.09.2008 за тел. (061) 233-11-72, e-mail: pr@cci.zp.ua. Контактна особа - Оксана Матвієнко, провідний менеджер з інформації управління оргроботи ЗТПП.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Згадати минуле заради майбутнього: в Запоріжжі вшанували пам'ять героїв Другої світової війни

«Ми повинні пам’ятати мету нашого приїзду на кладовища»: представники церкви про поминальні дні

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 804-го дня війни

В Запорізькій області об’єднають медичні установи – допомога вузьких спеціалістів стане більш якісною та доступною

Перший з 40 нових потужних позашляховиків передали нашим захисникам на Запорізький напрямок

Запорізька область визначила переможців обласного етапу баскетбольного турніру проєкту «Пліч-о-пліч»

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії