Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги журналістів!

25 вересня 2008 - 11:03

Шановні колеги! Звертаємо вашу увагу, що у програмі виїзної колегії Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, яка пройде 26 вересня у Запоріжжі, відбулися зміни.

  • 9.30 - підписання угоди про співробітництво між Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту, Запорізькою обласною радою, Запорізькою обласною державною адміністрацією (300 зала ОДА);
  • 10.00 - брифінг Міністр а України у справах сім`ї, молоді та спорту Юрія Павленка, голови Національної ради з питань благодійництва «Зігрій любов'ю дитину» Віталіни Ющенко за участю заступників Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту (300 зала ОДА);
  • 11.00 – засідання колегії Міністерства у справах сім 'ї, молоді та спорту (зала 200 ОДА);
  • 14.30 - урочисте вручення ключів від нових будинків, придбаних у межах спільного проекту влади та бізнесу «Зігрій любов'ю дитину» багатодітним сім`ям Холявко (м.Запоріжжя), Каритько (м.Гуляйполе), Костіних (Кам`янсько-Дніпровський район), в яких виховуються 10 та більше дітей. Вручають голова Національної ради з питань благодійництва «Зігрій любов'ю дитину» Виталіна Ющенко, Міністр України у справах сім`ї, молоді та спорту Юрій Павленко, голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, представник керівництва ВАТ «Запоріжсталь» (300 зала ОДА).

В рамках колегії Запорізьку область відвідають понад 180 посадовців з усієї України. Серед них Міністр України у справах сім`ї, молоді та спорту Павленко Ю.О., заступники Міністра, голова Національної ради з питань благодійництва «Зігрій любов'ю дитину» Ющенко В.В., народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Найдьонов А.М., начальник кримінальної міліції МВС України Бухтіярова Т.М., заступник голови Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Довбань І.М., народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, президент Національного комітету спорту інвалідів України Сушкевич В.М., лідери Всеукраїнських молодіжних та спортивних громадських організацій, начальники управлінь у справах сім`ї, молоді та спорту, директор и Центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, начальники служб у справах дітей, директора обласних центрів фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх», директор и центрів «Інваспорт» всіх областей.

На порядку денному колегії питання:

  • Про підсумки діяльності Міністерства за 9 місяців щодо реалізації пріоритетних напрямів, визначених Кабінетом Міністрів України на 2008 рік.
  • Про координацію діяльності структурних підрозділів Запорізької обласної державної адміністрації, інших установ та організацій щодо реалізації державної політики стосовно молоді, дітей, сім'ї, розвитку фізичної культури та спорту.
  • Про Стратегії розвитку системи соціальних послуг сім'ям, дітям та молоді.
  • Про надання статусу національної спортивної федерації всеукраїнським громадським організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості.
  • Про розгляд кандидатів на призначення стипендій Президента України для талановитих перспективних спортсменів-інвалідів на 2008 – 2009 роки.

Запрошуємо взяти участь у висвітленні заходів.

 


Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Ми повинні пам’ятати мету нашого приїзду на кладовища»: представники церкви про поминальні дні

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожого авіаційного удару по Запорізькому району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 804-го дня війни

В Запорізькій області об’єднають медичні установи – допомога вузьких спеціалістів стане більш якісною та доступною

Перший з 40 нових потужних позашляховиків передали нашим захисникам на Запорізький напрямок

Запорізька область визначила переможців обласного етапу баскетбольного турніру проєкту «Пліч-о-пліч»

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області