Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій ОВА підписали державні прапори, які передадуть у Сполучені Штати Америки

21 березня 2023 - 13:10

Начальник ЗОВА Юрій Малашко, перший заступник голови ЗОДА Геннадій Тімченко, керівниця апарату ОДА Зінаїда Бойко спільно з головою обласної ради Оленою Жук, а також командирами військових частин, представниками громадських організацій, волонтерами та очільниками районних військових адміністрацій підписали два українських стяги, які незабаром вирушать до Сполучених Штатів Америки. 

Як розповів відомий запорізький волонтер, громадський діяч, людина, яка всебічно допомагає вимушено переміщеним особам, жителям прифронтових територій та військовим Дмитро Матюхін, прапори з патріотичними закликами та побажаннями скорішої Перемоги розгорнуть під час конференції в місті Орландо, яка розпочнеться 25 березня і триватиме до 2 квітня. 

  • Це велика конференція, яка пройде під егідою місії однієї з гуманітарних організацій. У заході візьмуть участь понад 4000 осіб зі 100 країн світу. Вона об’єднає конгресменів, військових представників, посланники релігійних організацій та інших людей, які опікуються гуманітарними, фінансовими, медичними проєктами і всебічно допомагають Україні. Своєю чергою, ми хочемо розгорнути там жовто-блакитні стяги й продемонструвати всьому світу незламність українського народу та хоробрість наших захисників.

Разом з державними прапорами світовій спільноті презентують книгу-фотоальбом “Великі”, де зібрані фотографії та зафіксовані свідчення звичайних українців, які постраждали від трагічної реальності війни.  

Окрім цього, по завершенню поїздки наші волонтери привезуть у Запоріжжя черговий вантаж гуманітарної допомоги, яку отримають нужденні родини та вимушені переселенці.

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області