Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Через комунікаційну складову платформи “Зроблено в Україні” бізнес зможе дати зворотній зв’язок Уряду щодо діяльності державних інституцій, - Юлія Свириденко

27 лютого 2024 - 10:15

Уряд спільно з Радою з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану, Радою бізнес-омбудсмена запустили комунікаційну складову платформи “Зроблено в Україні”, яка допоможе виміряти рівень задоволеності підприємців державними інституціями та послугами. Вона працює на базі pulse.gov.ua. Про це було оголошено під час презентації Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні», створеної за ініціативи Президента України.

«Цей проект стане одним з інструментів, спрямованих на підвищення ефективності взаємодії Уряду й бізнесу. Підприємці в режимі онлайн зможуть надати оцінку роботі державних структур, рівня послуг, які вони отримують від держави, поскаржитись на недоліки чи проблеми, що у них виникли під час спілкування з органами влади. Це канал зворотного зв’язку від бізнесу, завдяки якому влада матиме можливість максимально оперативно реагувати на звернення бізнесу і вирішувати проблеми”, - зазначила Перший віце-прем’єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко.

Комунікаційна складова платформи “Зроблено в Україні” передбачає єдиний прямий канал зв’язку з Радою бізнес-омбудсмена, через який підприємці зможуть звернутись по допомогу до команди Ради бізнес-омбудсмена та отримати безкоштовну підтримку від фахівців.

“Рада бізнес-омбудсмена та її висококваліфіковані юристи, загартовані багаторічною практикою у понад 9 років роботи над скаргами щодо проблем в українському бізнес-середовищі, довели спроможність дієво вирішувати питання бізнесу без суду. Поглиблення партнерства з Міністерством економіки у запуску платформи дозволить нам ефективніше пропрацьовувати окремі питання бізнесу, зокрема системні проблеми, на урядовому рівні”, - зазначив бізнес-омбудсмен України Роман Ващук.

Рада бізнес-омбудсмена - незалежна рівновіддалена інституція, створена для захисту бізнесу та просування належного врядування, і працює з 2015 року під егідою Уряду України, міжнародних фінансових інституцій та бізнесу. Рада розглядає скарги підприємців щодо недобросовісної поведінки державних органів та допомагає врегулювати спори на досудовому етапі.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів