Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Пліч-о-пліч: відбіркові ігри з футзалу в самому розпалі

2 квітня 2024 - 11:15

В Запоріжжі триває відбірковий етап обласних змагань з футзалу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Діти натхненні та налаштовані на перемогу, а дорослі підтримують та заохочують юних спортсменів. 

– Велика подяка організаторам та партнерам за те, що надали хлопцям нову, сучасну форму. В ній вони відчувають себе справжніми футболістами та готові підкорювати спортивні вершини. Приємно вражений організацією та підготовкою до змагань. Все – на найвищому рівні, – поділився тренер команди «Орлан білохвостий» Валентин Бакуш.

Першість виборюють три команди: «Орлан Білохвіст», «Гірські леви» та «Темп». Як зазначила майстер спорту, амбасадорка проєкту «Пліч-о-пліч» Олена Аксьонова, попереду на команди чекає фінал обласного етапу, а кращі  – представлять область на всеукраїнських змаганнях.

– Очікуємо пройти у фінал, адже ми перемагаємо супротивників з великим розривом по голах. Було чимало складних моментів, але ми детально продумуємо кожний крок та впевнені у своїй стратегії, – поділився враженнями учасник команди «Орлан Білохвіст» Матвій Мороз.

Арбітр змагань Володимир Кремса зауважив, що проєкт Президента України «Пліч-о-пліч» дає змогу школярам не тільки фізично розвиватися, а й виховує нове покоління спортсменів. Вже зараз серед хлопців можна виокремити перспективних футболістів.

 

Читайте також