Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Підтримка та допомога: обласна влада продовжує розв’язувати проблемні питання громадян

23 травня 2024 - 16:10

Допомога постраждалим від ворожих обстрілів та розвʼязання побутових питань –  серед головних запитів від мешканців регіону на «гарячій лінії» з керівницею апарату Запорізької облдержадміністрації Зінаїдою Бойко.

На «гарячу лінію» звернулась пенсіонерка, яка стверджувала, що їй виставляли рахунки за воду за кількох людей. За словами жінки, зараз вона мешкає одна, але представники «Водоканалу» відмовляються робити перерахунок. Через борги по сплаті комунальних послуг Пенсійний фонд відмовив у субсидії. 

Зінаїда Бойко пообіцяла розібратися з ситуацією заявниці. 

Повторно зателефонували на «гарячу лінію» троє жителів населеного пункту, що постраждав  від ворожих обстрілів. Люди скаржилися, що не можуть отримати компенсацію за зруйноване житло, адже проживали у службових помешканнях. Бояться залишитися без даху над головою. 

Зінаїда Бойко запевнила, що людей не залишать з бідою сам-на-сам:

– Зараз ваше питання вивчають фахівці, які обов’язково знайдуть механізм отримання компенсацій за зруйноване житло, – заспокоїла посадовиця.

Мешканці Запорізької області можуть звернутися на «гарячу лінію» ОДА за тел.: 0-800-503-508  або написати в чат-бот у телеграм: @InfoProstirZPBot.

Читайте також