Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Співчуття

Співчуваємо

17 березня 2008 - 14:15

Запорізька обласна державна адміністрація, обласна рада з сумом сповіщають, що після тривалої тяжкої хвороби на 57 році життя помер Євген Григорович Кабанов.

Він пройшов гідний шлях професіонала, талановитого керівника, активного громадянина. Після закінчення Запорізької філії Дніпропетровського металургійного інституту Євген Григорович працював інженером, науковим співробітником у рідному вузі, керував структурними підрозділами обкому комсомолу, а згодом – обласного виконкому. Як здібний господарник Євген Кабанов проявив себе на посаді керівника Запорізького територіального паливного концерну, після чого був призначений першим заступником голови обласної державної адміністрації. У 2000 році його обрано першим заступником голови обласної ради, у 2002 – віце-президентом обласної ради промисловців і підприємців "Потенціал". Після цієї посади Євген Григорович повернувся до господарської діяльності – був генеральним директором підрозділу "Агропромисловий комплекс" ДП НАЕК "Енергоатом".

Де б не працював Євген Григорович, він був прикладом професійності і відповідальності, запам'ятався вимогливістю до себе і чуйністю до оточуючих. Таким він назавжди залишиться у наших серцях. Світла йому пам'ять.

Читайте також