Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Повністю профінансовано всі види соціальних виплат

21 червня 2010 - 13:38

Заступник голови облдержадміністрації Лариса Мефьодова провела щотижневу нараду з начальниками структурних підрозділів ОДА.

Про ситуацію, що склалася в області за минулий тиждень, та про поточну роботу своїх управлінь доповіли керівники ГУ МНС України в Запорізькій області, управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Головного управління промисловості та розвитку інфрастуктури, управління житлово-комунального господарства, управління культури та туризму, управління освіти і науки, Запорізької обласної санітарно-епідеміологічної станції.

За період з 14 по 21 червня надзвичайних ситуацій в області не зареєстровано. Підрозділи Головного управління МНС України в Запорізькій області 19 червня після 20.00 брали участь в обстеженні Дніпрогесу після того, як невідомий зателефонував в міліцію та повідомив про те, що гребля замінована. Рух транспорту на цей час було зупинено. Після того, як було проведено обстеження греблі та не виявлено ніяких вибухонебезпечних предметів, греблю близько опівночі відкрили для проїзду транспорту.

На воді за минулий тиждень потонуло четверо осіб, 37 осіб врятувано. Всього в нинішньому році вже потонуло 19 чоловік, це на 50% менше, ніж за відповідний минулорічний період.

Минулої суботи в інфекційне відділення Куйбишевської центральної районної лікарні з діагнозом гостра кишкова інфекція було госпіталізовано 9 дітей з місцевого дитячого оздоровчого закладу «Росинка». За попередніми даними, діти отруїлися продуктами харчування. До понеділка загальна кількість потерпілих зросла до 19. Спеціалісти обласної санітарно-епідеміологічної станції здіснюють комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів в оздоровчому закладі.

Проведено аналіз тарифів на послуги теплопостачання за станом на 1 червня Крім Новомиколаївки на всіх інших територіях тарифи на тепло приведено у відповідність.

На цьому тижні заплановано в Харкові виїзну колегію Міністерства житлово-комунального господарства, де розглядатимуться питання виконання програми «Питна вода України», а сьогодні проводиться республіканський селектор щодо підготовки до зими, стану розрахунків за енергоносії та виплати заробітної плати.

Щодо поточних питань відзначено, що на даний час в області завершено навчальний процес у навчальних закладах, вперше за останній тривалий час повністю профінсовано всі види соціальних виплат, а переважна частина доріг регіону чекає ямкового ремонту.

 

Євген Дроздовський, управління у справах преси та інформації

Читайте також

В Запорізькій області об’єднають медичні установи – допомога вузьких спеціалістів стане більш якісною та доступною

Перший з 40 нових потужних позашляховиків передали нашим захисникам на Запорізький напрямок

Запорізька область визначила переможців обласного етапу баскетбольного турніру проєкту «Пліч-о-пліч»

Я вважаю, що кожен чоловік може себе знайти в Збройних Силах, – майбутній військовослужбовець

Будівництво підземної школи в Біленьківській громаді Запорізького району дозволить забезпечити офлайн-навчанням усіх учнів громади

Як ветеранам і цивільним порозумітися: новий інформаційний проєкт

Запорізьких експортерів запрошують на віртуальну виставку в Йорданії

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання