Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Пряма лінія»: з увагою до проблем кожного

9 липня 2010 - 13:30

Заступник голови-керівник апарату ОДА Станіслав Лимарчук

В обласній державній адміністрації відбулася «пряма лінія», під час якої на зв’язку з жителями регіону був заступник голови-керівник апарату ОДА Станіслав Лимарчук.

Далеко не всі проблеми, які порушували запоріжці під час спілкування з представником обласної виконавчої влади, знаходяться у компетенції посадовця. Однак кожен, хто додзвонився за номером «прямої лінії», отримав вичерпні відповіді чи поради від заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Станіслава Лимарчука.

Приміром, Тамара Турчина із Запоріжжя поскаржилась, що у багатоповерхівці по вул. Правди 7-а протікає дах, який жильці самостійно відремонтувати не в змозі. А під час дощів, які останнім часом рясно випадають у місті, у квартирах стоять справжні калюжі.

- Вирішення цього питання у компетенції міського голови Запоріжжя. В офіційному листі ми звернемось до Євгена Карташова та пояснимо складність ситуації, а потім обов’язково вас поінформуємо про можливості розв’язання цієї проблеми, - пообіцяв Станіслав Лимарчук.

Вчителька Світлана Кобелева додзвонилася з Михайлівки та висловила занепокоєння ситуацією, що складається на ринку праці для молоді як у селищі міського типу, так і взагалі у районі. За інформацією запорізького обласного центру зайнятості з початку року у Михайлівському районі створено понад 160 нових вакансій, до кінця року планується створити ще близько 90.

- Працевлаштування молоді – пріоритетне питання для обласної влади, ми будемо докладати всіх зусиль для того, щоб молоді спеціалісти мали можливість працевлаштуватись за фахом, - з апевнив співрозмовницю заступник голови ОДА.

Багато запоріжців звертались з особистими проханнями – допомогти отримати путівку на оздоровлення, посприяти вирішенню спірних майнових питань, роз’яснити права мешканців гуртожитків щодо можливості приватизації помешкань.

Всі запитання та зауваження запоріжців були почуті. По завершенні «прямої лінії» Станіслав Лимарчук доручив керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації у межах компетенції посприяти у вирішенні порушених питань.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

СБУ викрила «суддю» з Мелітополя, яка виносила сфабриковані вироки місцевим мешканцям

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»