Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Голова Запорізької облдержадміністрації підписав низку доручень щодо захисту населення в період оптимізації тарифів ЖКГ

21 липня 2010 - 19:12

За підсумками селекторної наради з питань соціального захисту населення у період оптимізації тарифів на житлово-комунальні послуги та природний газ, голова Запорізької облдержадміністрації Борис Петров підписав низку відповідних доручень:

 

Профільним заступникам та керівникам управлінь:

1. Підготувати проект розпорядження голови облдержадміністрації щодо створення обласного штабу з питань соціального захисту населення у період оптимізації тарифів на житлово-комунальні послуги та природний газ.

Термін: до 22.07.2010

2. Створити робочі групи щодо організації роботи підпорядкованих структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, житлово-комунального господарства, газо-та енергопостачальних організацій з питань надання житлових субсидій населенню за спрощеним порядком.

Термін: до 23.07.2010

3. Підготувати проект звернення до Кабінету Міністрів України щодо збільшення фонду оплати праці та виділення додаткової штатної чисельності працівників органів соціального захисту населення для забезпечення безперебійного призначення житлових субсидій.

Термін: до 23.07.2010

4. Організувати контроль за ефективністю роботи підвідомчих структурних підрозділів з питань надання населенню субсидій за спрощеним порядком.

Термін: постійно

5. Забезпечити інформаційно-роз'яснювальну роботу з питань посилення соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг.

Термін: з 22.07.2010 до кінця року  

 

Головам райдержадміністрацій, головам міст обласного значення, головам райадміністрацій м.Запоріжжя

1. Створити робочі комісії з питань координації діяльності з надання населенню житлових субсидій під головуванням голови, включивши до його складу представників органів соціального захисту населення, житлово-комунального господарства, газо-та енергопостачальних організацій та ін.

Термін: до 23.07.2010

2. Забезпечити інформування населення (із залученням засобів масової інформації, використанням „гарячих ліній”, організації зустрічей з громадянами за місцем проживання тощо, залученням до цієї роботи громадян, що перебувають на обліку у центрах зайнятості, громадських організацій) про спрощений порядок надання житлових субсидій.

Термін: постійно, на протязі року

3. Організувати щоденний та в зручний для населення час прийом громадян, які звернулися за наданням житлових субсидій, з метою своєчасного їх призначення та запобігання утворенню черг в органах праці та соціального захисту населення в період інтенсивного звернення громадян.

Термін: з 26.07.2010, постійно

4. Забезпечити надання житлово-експлуатаційними організаціями, житлово-будівельними (житловими) кооперативами, об'єднаннями співвласників багатоквартирного будинку та організаціями, що надають житлово-комунальні послуги, відомостей про забезпеченість громадян житловою площею та комунальними послугами для призначення житлових субсидій органам праці та соціального захисту населення.

Термін: постійно

5. На період масового перерахунку та нового призначення житлових субсидій (липень, серпень) скоригувати графік відпусток, не проводити кадрові зміни в органах праці та соціального захисту населення, за випадком крайньої необхідності.

Термін: липень, серпень поточного року

 

Казачуку А.В.

Забезпечити проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед пенсіонерів області щодо спрощеного порядку надання житлових субсидій.

Термін: липень-серпень поточного року

 

Казачуку А.В., Насєкану О.О.

Організувати централізовану доставку населенню пакетів документів (роз'яснення, зразки спрощеної заяви та декларації) необхідних для призначення житлових субсидій.

Термін: серпень-грудень 2010 року

 

 

Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят