Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Напередодні Дня фізичної культури та спорту в обласній державній адміністрації яскраве свято

7 вересня 2010 - 14:30

За ініціативи Бориса Петрова тут відбулася урочиста зустріч виконавчої влади із кращими представниками спортивного активу. Визначних спортсменів та спортивних зірок України і Радянського Союзу з усіх куточків Запорізької області зустрічали із квітами та поздоровленнями. Крім того, їм вручили цінні подарунки від обласної влади і особисто від голови облдержадміністрації Бориса Петрова, а також дипломи за високі досягнення в спорті та вихованні молодих призерів. Окремо, виконавча влада, відзначила успіхи юних олімпійців із Запорізької області, учасників I Юнацьких Олімпійських Спортивних Ігор, які проходили у Сингапурі.

За словами голови облдержадміністрації Бориса Петрова, наша команда була кращою на Олімпійських Іграх і сьогоднішня зустріч планувалася для нагородження учасників збірної України. Втім, з огляду на те, що День фізичної культури та спорту в країні відзначатимуть вже цієї суботи, формат зустрічі змінився і до облдержадміністрації запросили всіх тих людей, завдяки успіхам та копіткій праці яких, Запорізькій край прославляється в усьому світі.

- Ми добре знаємо проблеми спорту, - звернувся Борис Петров до присутніх, - Не в святковий день про них говорити, проте й вирішення цих проблем вимагає конструктивної роботи, а не узагальнюючої констатації. Держава готова підтримувати розвиток спорту в Україні. Нам добре відомо, яка важка ця праця – досягати спортивних результатів, заробляти медалі та посідати перші сходинки світових змагань. І я добре розумію, що без підтримки держави молодим талановитим спортсменам не обійтися. Ми маємо працювати з вами в союзі. І я дякую всім присутнім в цій залі, а тут є й мої наставники, за вагомий внесок у розвиток спортивного іміджу Запорізького краю. Дякую молодим спортсменам, які привезли до рідної області призові нагороди з Олімпійських Ігор. І бажаю аби ви підкорили ще не одну спортивну вершину!, - завершив свій виступ голова ОДА.

Серед гостей урочистої зустрічі привітали й легендарного спортсмена Леоніда Жаботинського. Він висловив задоволення тим фактом, що спорт у незалежній Україні демонструє результати успішного розвитку. І побажав молодим спортсменам подальшої удачі й наснаги, а їх наставникам - успішної праці. На завершення зустрічі, Запорізькі учасники юнацької збірної вручили почесним гостям символи Олімпійських Ігор та пообіцяли привезти в область нові нагороди.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни

Наша мета – до кінця року відновити багатоквартирні будинки в Запоріжжі, які значно постраждали від ракетних обстрілів, – Іван Федоров

Фермери прифронтових регіонів можуть безоплатно перевірити стан ґрунтів

«Біжу за героїв – вірю в перемогу, вірю в ЗСУ!»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області