Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Очільник області проводить особисті зустрічі з головами райдержадміністрацій

24 вересня 2010 - 08:44

Борис Петров провів робочу зустріч з керівництвом Токмацького і Пологівського районів. Олександр Ярошенко та Іван Чесноков доповіли главі області про ситуацію в районах, стан підготовки господарств до зимового періоду та висловили свої побажання. Зокрема, представники районної влади просили голову облдержадміністрації про допомогу у вирішенні нагальних проблем.

В селі Урожайному Токмацького району чекають на проведення газу. Щоб завершити будівництво газопроводу, потрібні кошти, яких в районному бюджеті немає. Борис Петров зауважив, що за умови збільшення надходжень до обласного бюджету, збільшаться й витрати на газифікацію регіону. І в першу чергу увагу приділятимуть тим об’єктам, які мають найбільшу готовність. Тож перш ніж вирішувати проблеми фінансування, слід підготувати усі проектні документи. Завершити їх підготовку у найкоротший термін голова ОДА доручив своєму заступникові Геннадію Фуксу. Завершення проекту потребує і об’єкт водопостачання, який знаходиться на території Балківської селищної ради, тож у вирішенні цього питання обласне керівництво також надасть допомогу.

У Пологівському районі проблему становить котельня по вулиці Жовтневій. Після того, як глава області ознайомився з деталями її будівництва, він висловив думку про необхідність визначити об’єм фінансування для освоєння коштів до кінця поточного року, аби визначити обсяг необхідної допомоги. Що ж до вирішення питання про можливість провести електроопалення до районної школи, а його теж озвучили під час зустрічі, голова ОДА наполіг на детальній перевірці технічних можливостей для безпечного використання електрики у приміщенні навчального закладу. До того ж моменту слід обов’язково підготувати школу до опалювального сезону. Насамкінець Борис Петров нагадав керівникам районів, що допомагаючи їм у вирішенні проблемних питань, волів би бачити дієві пропозиції щодо покращення соціально-економічної ситуації в районах і наголосив на їх персональній відповідальності за дії влади на місцях.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни